Główna Poczekalnia (7) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawulon 2020-12-20, 9:03 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
szinigami 2020-12-20, 11:00 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sajmon1978 2020-12-20, 14:10
Ktoś może potwierdzić bo chodzą słuchy ze jest już u aniolkow
Zgłoś
polakwrocek 2020-12-20, 15:55
Ja sobie poczekam ze szczepieniem...
Zaszczepią całą służbę zdrowia...
zachorują...
będą ich weterynarze z ukrainy leczyć...
zaszczepią weterynarzy ...
może wtedy robotę znajdę ...
Zgłoś
BoloLolo 2020-12-20, 20:53
Zgłoś
konto usunięte 2020-12-20, 21:07
Zgłoś
BoloLolo 2020-12-20, 21:12
Niezwyciężony napisał/a:

Tak twierdzą na szurskiej stronie

Podobno rodzina umieściła post pożegnalny w mediach społecznościowych, ale to już z innego źródła info.
Zgłoś
adasko224 2020-12-20, 21:53
Zgłoś
yippe_ki_yay 2020-12-21, 2:30
@Up
Chyba lubisz czytać między wierszami, tak bardzo, że nie mogę się rozwinąć, bo coś innego z tego wyczytasz. Owacje na stojąco.
Zgłoś
kruszymordziec 2020-12-21, 11:42
Zgłoś
AdamBrown 2020-12-21, 16:09 3
tachicom666 napisał/a:

Sam jesteś odczyn. Nie czekając, odrzut jesteś. Nie wiem na jakim foliarskim forum to przeczytałeś ale wyjmij sobie te informacje z dupy, bo nie będzie miejsca na chipa. Nie szczep się, jeden przygłup mniej przy odrobinie szczęście

przy odrobinie szczęścia statystyczna smiertelność CORONY to jakies 3% więc ma 97% szans przezycia.
Łatwiej mu będzie zginąć w wypadku samochodowym, na raka, zawał serca, albo utonąc.
Ale procentu zmarłych po szczepieniach jeszcze nie znamy, i nie poznamy, bo cały swiat chce zaszczepić wszystkich na Huraaa. więc nie będzie grupy porównawczej.
Ale nie ma problemu, skoro od roku wpisuje sie kowida wszystkim którzy umarli, to tak będzie dalej i moze w końcu da sie tą śmiertelnośc podnieść do upragnionych 15%
A w akcie zgonu szczepień sie nie wpisuje już od dawna, bo łątwo by było zrobić zestawienie.
Aż mi sie foliowa czapeczka przekrzywiła z wrazenia

pazuzu napisał/a:

Masz do tego prawo, tylko uważaj żebyś nie spadł z płaskiej ziemi

Problem polega na tym że nie mam do tego prawa, i jest mi ono kazdego dnia coraz bardziej ograniczane. Ja nikomu nie zabraniam się szczepić, ale musi tu być jakaś równowaga. A nie szturm " Szurii" maseczkowo szczepionkowej na cały świat pod sztandarem Pfizera.
Zgłoś
paul000 2020-12-21, 21:12
Zgłoś
Bourbonable 2020-12-22, 17:44 1
Zgłoś
konto usunięte 2020-12-23, 12:22
stolikwolnosci.pl/wywiad-z-prof-romanem-zielinskim/
Zgłoś
yippe_ki_yay 2020-12-25, 1:22
@Stołndzisz
Cytat:

stolikwolnosci.pl/wywiad-z-prof-romanem-zielinskim/

Szurski tekst na szurskim portalu.
Ten profesor jakiś czas temu udzielił wywiadu na temat testów PCR, tu masz sprostowanie ichniej wiedzy:
fakehunter.pap.pl/raport/a20b1f42-84f2-478f-b3ac-c21e528a7132

A tu masz wyjaśnienie pseudo apelu, o którym ten profesor wspomina w pierwszych wypowiedziach wywiadu z twojego linku:
fakenews.pl/zdrowie/apel-naukowcow-i-lekarzy-o-obowiazku-szczepien-sprawdzamy/

Więcej nie chce mi się szukać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem