@Malinaa: Samochody naprawiałem i w ASO i w pseudo-ASO (czyli trochę taniej jednak ciągle drogo i niby tak samo fachowo), a także u Zenka.
Nauczyłem się jednego - każdy mechanik ma w sobie żyłkę cwaniaka. Nawet najlepszy znajomy. Biznes jest biznes i tyle, niestety cwaniactwo w tym wypadku doskwiera najbardziej, bo dotyka przedmiotu użytkowanego codziennie.
Tak czy siak to nie miejsce na tą dyskusję.
Nauczyłem się jednego - każdy mechanik ma w sobie żyłkę cwaniaka. Nawet najlepszy znajomy. Biznes jest biznes i tyle, niestety cwaniactwo w tym wypadku doskwiera najbardziej, bo dotyka przedmiotu użytkowanego codziennie.
Tak czy siak to nie miejsce na tą dyskusję.

@Zolner, no to co że sprzegła nie wcisnął ? Jak są dobrze tryby ustawione to mozna na "sucho" jechać.
@Dudzik, tak ale nie zawsze, bo nieraz albo jest zblokowana skrzynia albo tryby zle poustwiane i Ci dobrze nie zazębi.
@Dudzik, tak ale nie zawsze, bo nieraz albo jest zblokowana skrzynia albo tryby zle poustwiane i Ci dobrze nie zazębi.
jeśli chodzi o zmiane biegów na sucho to polecam golfa 3 1.9 SDI da sie ale jest zajebiście słaby lekko ponad 60 kucy
podpis użytkownika
zabić mnie mogą tylko raz...
to jest mechanik z teamu Kubicy...na GP Węgięr próbował podnieść maskę bolidu lizakiem startowym i też mu nie poszło
podpis użytkownika
Powiedzcie Fochnie gdy was zapyta, ze nie ma woja nad Wita!!
chłopaki też dobrze mu podpowiadają, "koło nogów masz".
podpis użytkownika
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
Taaa bo jedyne co umie otworzyć to jabola i drzwi z monopolowego
@yoshi To zależy od auta , bo w niektórych nawet nie musisz wciskać sprzęgła przy zmianie biegów jak jedziesz
Malinaa napisał/a:
Zolner
to ty żeś nie wiedział że tak można ? Tylko że skrzynie rozwalisz![]()
Mephic
Kto Ty co wielki sędzia mechaników ? Jak się nie zna dobrych i robisz tam gdzie najtaniej to takie zdanie później jest .Jedz w Polskę poznaj kilku mechaników to po znajomości zawsze dobrze robią![]()
muszę cię zmartwić. Nie dość że nie rozwalisz skrzyni biegów to można bez sprzęgła normalnie biegi zmieniać na sucho w czasie jazdy.