Konto usunięte
2014-02-15, 14:54
Pięć razy dziennie.. K🤬a. W Jaworznie nawoływanie do modlitwy słychać co godzinę, a o szóstej rano nap🤬lają mielodyjkami jakimiś. No mióóóód k🤬a.
Więc Warszawo obudź się!!! Ruszcie dupska masarni i kupcie troche świni, zawiadomić rmf tvn czy jakies inne gowno zeby było głośno

i bedzie dobrze
Konto usunięte
2014-02-15, 15:38
prędzej mi h🤬j na dłoni wyrośnie niż ten meczet , może będzie podobnie jak z flagą?
W Białym Stoku juz probowali postawic:). I juz widzialem w Polse jeden spalony meczet, wiec obalam mit ze nie da sie wyburzyc meczetu:). Piwo dla was sadole.
podpis użytkownika
czxczxczxc
Konto usunięte
2014-02-15, 15:59
Już wiemy gdzie będzie pierwszy przystanek marszu niepodległości

buehehe
I gdzie się podziali "patryjoci"? Jak rozj🤬 tęczę (swoją drogą ładną) i narobić chały podczas Święta Niepodległości, to pędzą na oślep i sieją zniszczenie z przemocą. A przed islamskim ścierwem uciekają?
Konto usunięte
2014-02-15, 17:02
oneshott napisał/a:
W Białym Stoku
Gdzie? Jeżeli chodzi Ci o Białystok, to fakt, szkielet stoi i niszczeje od jakichś kilkunastu lat
No warszawiaki teraz możecie "podrzucić im świnie".
Kumpel podsunął pomysł, żeby iść w dyngusa z pistoletami na wodę wypełnionymi świńską krwią
tds1974 napisał/a:
(nigdy na świecie nie udało się wyburzyć raz wybudowanego meczetu). Prawo koranu tego zabrania.
Jak się k🤬a nie udało? W Angoli zakazali tego całego gówna i rozp🤬olili te c🤬jobudowle.
Wiem, że mnie zlinczujecie internetowi napinacze, ale c🤬j z tym.
Wszędzie j🤬 Islam, j🤬 c🤬tych... Jakby to było największym zagrożeniem dla Polski. Czy tak trudno jest zauważyć, że jak Muzułmanie tu przyjeżdżają to muszą pracować, bo tu za darmo nikt nie dostaje, a jak już dostanie to na nic nie starczy. Oni nie są jak te cygańskie gówna, którzy zamiast się zając choćby muzyką, tańcem - zarabiać na swojej kulturze, to tylko "pan da". Znam 3 etapy dżihadu i wiem, że tak wygląda właśnie pierwszy etap. Ale oni wiedzą, że Polacy to nie tchórze jak zachodnia Europa i że jak u nas będzie się działo to samo co tam, to wtedy "zrobimy im taki dżihad jak Jan III Sobieski pod Wiedniem". My, czyli raczej nie 90% was, bo jesteście tylko mocni w internecie. Ale jak się buduje u nas muzeum potomków chazarów to cisza i wszystko fajnie. Więc przestańcie p🤬lić, że Islam nam zagraża, bo zagrożeniem jest ta ż🤬dokomuna, która dalej sobie rządzi i śmieje się z takich jak Wy, bo nie widzicie prawdziwego zagrożenia.
Konto usunięte
2014-02-15, 21:48
lolodziubek napisał/a:
Po pierwsze W Algierii zburzono wszystkie meczety !!! Więc się da
A nie można się zakraść na budowę i zakopać tam zdechłą świnię ? Koran zabranie budowania meczetu na nieczystej ziemi
Tak się robi w Hiszpanii
Nic mnie bardziej nie wk🤬ia jak pisanie o czymś o czym nie ma się pojęcia i wprowadzanie ludzi w błąd.
W algierii (tak, specjalnie) islam (to co wcześniej) jest religią dominującą, a zdelegalizowano ten twór w Angoli.
Różnicę widać gołym okiem.
algieria:
Angola:
Ludzie którzy tam pracują powinni zap🤬lać cały beton stal i co im się do łapy przyklei i niech budują zobaczymy jak długo postoi.