Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Nowy montaż do reklamy krajowej (?) ukazujący fragmenty akcji GROM'u. Dla wszystkich tych co to nie wierzą w polskie wojsko.

Sprawdzałem jest tylko 1 filmik o tej grze i nie grom'owski a ogólny.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-07-11, 10:53
Boże, znawcy, zamknijcie się, bo żal Was czytać. Piszecie o zmechach i pancerach a filmik jest o Specjalsach. Więc również się o nich wypowiem, nie macie prawa oceniać jakiejkolwiek polskiej jednostki specjalnej. Piszecie Grom jest lepszy, bo coś tam... Ale żaden z Was nie zauważył, że GROM nie może być lepszy od innej jednostki zaliczonej jako Jednostka Specjalna z błachej przyczyny. Każda jednostka specjalna znajdująca się pod Dowództwem Wojsk Specjalnych ma odmienny charakter i specyfike działań, JWK to głównie rozpoznanie specjalne(+ oczywiście wszystko co związane z realizacjami zadań jeżeli chodzi o kontrterroryzm, GROM głównie relizacja, odbijanie zakładników, Formoza działania wodne itd. Więc na podstawie czego Wy chcecie porównywać te jednostki? Jeszcze jest AGAT, ktory będzie jako ZD dla innych jednostek, ale jakiekolwiek porównywanie naszych jednostek jes głupie ze względu na zróżnicowaną specyfike działań. Chociaż każda z tych jednostek ma bardzo szerokie spektrum działań wszystkie jednostki się od siebie bardzo różnią.
Zgłoś
maciek24043 2012-07-11, 11:06
Szum wokół tej gry jest spowodowany tylko tym, że umieścili w niej te elitarne jednostki, a tak naprawdę nawet ten nowy MoH nie może konkurować z Battlefieldem.
Zgłoś
logicoperation 2012-07-11, 12:04
Dlaczego na mapie GROM jest w Rosji ?
Zgłoś
Ranger 2012-07-11, 13:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sledzikmaster 2012-07-11, 14:39
Możecie mi powiedzieć dlaczego napis GROM jest w okolicach Moskwy ? ;p
Zgłoś
matiskate 2012-07-11, 17:10
Sledzikmaster napisał/a:

Możecie mi powiedzieć dlaczego napis GROM jest w okolicach Moskwy ? ;p

A KSK nad włochami. A SFOD na karaibach? Bo trzeba rozciągnąć napisy niezależnie od granic żeby jakoś to wyglądało jak sobie wczesniej zastopujesz, jak pojawia sie GROM jest podświetlona Polska ....
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-11, 17:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-11, 17:53
Znowu to samo tylko z nowymi kolorkami
Zgłoś
Ranger 2012-07-11, 19:43
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-11, 21:03
Zgłoś
kadaj101 2012-07-12, 1:16
Zgłoś
Ranger 2012-07-12, 11:11
Cytat:

AGAT jest dosyć specyficzny, selekcja działa na innych zasadach, bo przynajmniej jeszcze jakiś czas temu opierała się na byłych żołnierzach żandarmerii z Gliwic, którzy dostali propozycję przejścia na żołnierza zawodowego w tej jednostce. Wymagania są (były?) odpowiednio niższe, bo sama jednostka pełną gotowość ma dopiero osiągnąć za jakiś czas.

I poza tym nie różni się niczym. Sama selekcja jest przeprowadzana w ten sam sposób, co do GROM'u. Wymagania nie są niższe, bo AGAT nie powstał na zasadzie najszybszego przygotowania do gotowości bojowej. Normy dla żołnierzy są z kategorii wojsk specjalnych i nikt się z nimi nie cacka, ''bo AGAT jest nowy''.

Cytat:

poza tym GROM też był tworzony w tajemnicy i informacje o jego istnieniu wypłynęły dopiero kilka lat po sformowaniu jednostki.

GROM tak, ale z AGAT'u zrobiono kampanię marketingową i z GROM'u robi się to samo.

Cytat:

Mam wrażenie, że nasze wojska specjalne to pic na wodę, który tworzy kolejny pic na wodę itd.

To chcesz powiedzieć ?

Tak, i dlatego doceniam chłopaków z FORMOZY...
Zgłoś
li53cz3k 2012-07-12, 17:32
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-13, 11:19
1:11 Ukazuje gdzie naszą Polskę i nasz kochany GROM ujrzy cały świat... Jak dla mnie ŻENADA, że nagle polacy zamieszkali tereny wschodnich sąsiadów...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem