Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu
Cycu320 2021-02-11, 1:35 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Rozyk00 2021-02-11, 3:23 4
fajnie sie na to wszystko patrzy z perspektywy osoby ktora od 7-miu lat nie oglada i nie kupuje w zaden sposob telewizji, jak strasznie ludzie przezywaja jak to biedna telewizja musi placic kolejny podatek, mobilizacja i jak by inaczej PROTEST EVERYBODY, natomiast cala reszta pojdzie do sklepu ktore jest z rok na rok wszystko drozsze i kazdy ma w dupie, paliwo rosna ceny regularnie, kazdy ma w dupie, o fajki i alko nie wspominajac, ale wszyscy ostro walcza o aborcje dla julek i wolny TE VU EN, nawet nie widzicie jak bardzo jestescie zmanipulowani
Zgłoś
konto usunięte 2021-02-11, 4:16 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PANLACH 2021-02-11, 6:45 2
A niech sobie upadają !
Ja tam nie oglądam reklam!
Zgłoś
htp 2021-02-11, 7:49 1
Zgłoś
ra0mir 2021-02-11, 7:57 3
Zgłoś
CzerstWybut 2021-02-11, 9:05 1
Zgłoś
nielubięgłupichludzi 2021-02-11, 9:07 2
Zgłoś
Sonal 2021-02-11, 9:34 2
Zgłoś
ra0mir 2021-02-11, 9:38
Zgłoś
Sonal 2021-02-11, 9:40
ra0mir napisał/a:

Do sklepu chodzę to wiem, że spożywka drożeje, ale jak tefałen na nas to przeżuci???

Serio pytasz? Jeżeli producent tych twoich produktów, właściciel sklepu, w którym kupujesz będzie zmuszony płacić więcej za reklamy - to skąd weźmie te środki? Z własnej kieszeni?
To tak jak rok temu drastycznie podnieśli najniższą płacę, wcześniej zaczęli wypłacać 5set+ - za każdym razem był to dla mnie impuls by podnieść ceny bo jak ludzie mają więcej kasy to i mogą więcej zapłacić.
Obroty wzrosły, zyski wzrosły - tylko ludziom mniej w portfelach zostało.
Zgłoś
Smokw 2021-02-11, 9:57 4
Noside napisał/a:

A ja mam ich w dupie.
Telewizji nie oglądam. Lubią sobie politykować.
Cicho siedzieli, jak 50 podwyżek robili i lockdowny.
Jak się zabrali za nich, to "".
HA TFU!

No i tak się orientujesz w temacie. To najbardziej dotyczy reklam internetowych, dlatego Google Facebook i Amazon zapłacą najwięcej. 99% podmiotów z Polski zapłaci 2% od przychodu z reklam.

Sonal napisał/a:

Serio pytasz? Jeżeli producent tych twoich produktów, właściciel sklepu, w którym kupujesz będzie zmuszony płacić więcej za reklamy - to skąd weźmie te środki? Z własnej kieszeni?
To tak jak rok temu drastycznie podnieśli najniższą płacę, wcześniej zaczęli wypłacać 5set+ - za każdym razem był to dla mnie impuls by podnieść ceny bo jak ludzie mają więcej kasy to i mogą więcej zapłacić.
Obroty wzrosły, zyski wzrosły - tylko ludziom mniej w portfelach zostało.

Pobiłeś debilizmem wszystkich wokół. Wyjaśnij mi dlaczego właściciel sklepu ma podnieść ceny? Bo mu koszta reklamy wzrosły o 2% procent? To ile w tym produkcie jest reklamy, a ile produktu?
Zgłoś
ra0mir 2021-02-11, 10:03 3
Zgłoś
tonev 2021-02-11, 13:59
Zgłoś
konto usunięte 2021-02-11, 14:14 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem