jest tu jakiś znawca tematu?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:19
Rangraf napisał/a:
Myślałem, że nigdy nic tu nie skomentuję, ale to jest pierwszy raz.
Dziękujemy.
Na moje to wywąchał że ma do czynienia z idiotami i że na legalu może być sobą pod pretekstem leczenia XD
To chyba jakaś alternatywna chińska metoda leczenia bólu kręgosłupa, czy chój wie, czego tam. Gość najpierw stawia bańkę w miejscu bólu, a potem nakłuwa to.
Ale to musiało jej potem napuchnąć... Nie zdziwił bym się, jak by ta stara foka zdechła po czymś takim...
Ale to musiało jej potem napuchnąć... Nie zdziwił bym się, jak by ta stara foka zdechła po czymś takim...
Arathnmor napisał/a:
Wda się infekcja i będzie pięknie
Niekoniecznie się wda, pręt w takiej temperaturze można powiedzieć że był zdezynfekowany, a ewentualne rany od razu razu zostały zamknięte w procesie kauteryzacji
Lukash2107 napisał/a:
To jest narośl.Tak zwany tłuszczak
Chłop jej bańkę postawił.
pazuzu napisał/a:
Skoro nie wylewa się płyn to odpada naczyniak limfatyczny, jest to raczej zwyczajny tłuszczak (lipoma) czyli guz wypełniony tkanka tluszczowa. A jakiś znachor próbuje to wyleczyć przypalaniem prętem, raczej to nie zadziała 🙂
[ Dodano: 2025-03-23, 22:01 ]
może to metoda na wytopienie tłuszczu ale chyba lepiej byłoby palnikiem bezpośrednio
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie