zawsze lubiłem puzzle ale jak juz nie ułożyłem za pierwszym podejściem to nigdy nie mogłem skończyć bo zawsze te pierd**one puzzle się gubiły
sadystyczne w c🤬j , ale łap piwko za ciekawy temat
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
A skąd mamy wiedzieć,że nas nie oszukujesz i nie pokazujesz Zdjęć w odwrotnej kolejności? Może to Oni rozwalali te puzzle a nie układali? Nie wierz we wszystko co widzisz

podpis użytkownika
Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...
I tak nic nie przebije robionych na zamówienie 50'000. Układałem cholerstwo 2 miesiące. Szkoda, że firma już się wyniosła z Polski, bo mam ochotę znowu poukładać jakieś puzzle, a te 1000-2000 mnie nudzą. Godzina zabawy i koniec

picasso1974 napisał/a:
widziałem większe
32000
Tylko te 32000 są c🤬jowe, zwykłe dziecinne rysuneczki. Ani ładne, ani ciekawe. Te tutaj to piękno samo w sobie.

podpis użytkownika
Browar syci, browar poi, po browarze lepiej stoi.
Pikuś, ja kupiłem laptopa przez interent i poczta chciała mi wręczyć puzzle 250000 elementów.
Aż mnie naszła ochota, by wygrzebać z garażu kilka opakowań puzzli z dzieciństwa

Poj🤬y człowiek.. Nap🤬lać układankie..
Na c🤬j mu to, bo ja bym napalił na zime tym w piecu
Witamy w Polsce mistrzu
Na c🤬j mu to, bo ja bym napalił na zime tym w piecu

iPoCoTaRejestracja napisał/a:
Pikuś, ja kupiłem laptopa przez interent i poczta chciała mi wręczyć puzzle 250000 elementów.
Witamy w Polsce mistrzu