Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
MEGAN FOX Mistrz Photoshopa
XMATE • 2010-02-08, 19:08
Mogę powiedzieć jedno Artysta. W Photoshopie potrafi zapewne narysować prawdziwe dzieła. Tu macie drobny pokaz jego umiejętności.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-02-08, 23:20
Gorish napisał/a:

jak dlamnie to kazdy kto potrafi zrobic cos co jest niesamowite jest artysta a to jak to zrobil to jego sprawa

Znam dziewczyne która poliże się w łokieć, też jest artystką?
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-08, 23:42
Baalp napisał/a:

Znam dziewczyne która poliże się w łokieć, też jest artystką?

Lizanie się w łokieć to coś niesamowitego?
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-09, 0:02
szacun dla tego typa! Ja jestem z siebie zadowolony jak zrobię wektorowego kwiatka xD a co dopiero narysować takie cudo.
[PIWO]
Zgłoś
eSeMGie 2010-02-09, 0:20 1
No i co to ma byc?

Tez tak umiem [i to nawet w MS Paint]:

Zgłoś
marcin89ck 2010-02-09, 0:58
Co by nie było, siedział by na niej jak na gruszy:D
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-09, 1:20
tu macie porownanie z oryginalem sami zadecydujcie czy to fake
wallpaperez.info/movie/Megan-Fox-from-Transformers-917.html
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-09, 8:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Faper Noster 2010-02-09, 11:39
Dałbym piwo jakby to było w paincie
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-09, 15:53 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-09, 17:52
Gorish napisał/a:

e jestes zalosny niektore obrazy maja po 2cm farby bo wielki 'artysta' ciagle cos poprawial zmianial itd

Człowieku, jak na 35 lat to konwersacja z Tobą przypomina mi rozmowe z krzesłem.
Troche jesteś za stary jak na dziecko epoki komputerów zafascynowane pseudotwórczością.
No tak, co za różnica czy robi to pędzlem czy odbija gotowymi wzorkami coś prawda ?
Idioto.. głupiej kreski nawet nie rysuje tylko ma 400 różnych dodatków.
A co do 2cm farby to wiesz trzeba mieć talent by to wyglądało nadal pięknie, i jeśli się pomyli to potrafi to naprawić.
A nie ctrl+z...
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-09, 18:10
Cytat:

Człowieku, jak na 35 lat to konwersacja z Tobą przypomina mi rozmowe z krzesłem.
Troche jesteś za stary jak na dziecko epoki komputerów zafascynowane pseudotwórczością.
No tak, co za różnica czy robi to pędzlem czy odbija gotowymi wzorkami coś prawda ?
Idioto.. głupiej kreski nawet nie rysuje tylko ma 400 różnych dodatków.
A co do 2cm farby to wiesz trzeba mieć talent by to wyglądało nadal pięknie, i jeśli się pomyli to potrafi to naprawić.
A nie ctrl+z...

Idiota to jestes tylko i wylacznie TY jakimi wzorkami jakie 400wzorow wtf czlowieku idz sie lecz bo chyba nie wiesz co to drwing w photoshopie ;o jak nie widzial to on urzywa TYLKO PEDZLA ZMIENIAJAC JEGO KOLOR I WIELKOSC tak jak to robi zwykly malarz ktory ma zestaw farb i pedzli tak samo on nie urzywa CTRL+Z tylko ZAMALOWUJE to co mu nie wyszlo jeszcze raz czyli robi dokladnie to samo co kazdy inny 'artysta' a jego dzielo wyglada 1000000razy lepiej niz nabazgrane farba gowno z przed 200lat.

[ Komentarz dodany przez: Baalp: 2010-02-09, 18:12 ]
Ale już spokój chłopaki...
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-09, 18:25
Gorish napisał/a:

urzywa

Użyj mózgu 35 latku
Zgłoś
prokop16 2010-02-10, 7:57
"Tablet" urządzenie podłanczane do komputera za pomocą którego można normalnie rysować i rysunek będzie sie pojawiał na ekranie
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-10, 11:29
Śliczne. Ale - nazwę artystą, jak mi namaluje tak samo na kartce papieru
Zgłoś
bogu_21 2010-02-10, 22:35
AMAZInG
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem