Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
gonzu96 2012-11-11, 2:26
modzgi napisał/a:

TO jest Cerkwia!!

Cerkiew. Cerkiew debilu....

rusofil napisał/a:

Kolejny debil w necie. Jaka k🤬a mekka? To cerkiew, idioto. Wracaj do nauki, bo inaczej nie zdasz testu gimnazjalnego.

Nie zdołasz już usprawiedliwić swojego debilizmu, nie musisz nawet próbować. I jeszcze ta "cerkwia" Zainstaluj sobie jakiegoś spellcheckera do przeglądarki, bo aż żal dupę ściska.

Ja p🤬le.... Piwo jej przypadkiem wystawiłem. Znaczy nie tak do końca przypadkiem bo wypowiedź ok ale jak zobaczyłem nick... No c🤬j mnie strzelił. @ Rusofil - chcesz do dzioba? Nie wiedzieć czemu mam na to ochotę
Zgłoś
rusofil 2012-11-11, 3:50
gonzu96 napisał/a:

Cerkiew. Cerkiew debilu....

Ja p🤬le.... Piwo jej przypadkiem wystawiłem. Znaczy nie tak do końca przypadkiem bo wypowiedź ok ale jak zobaczyłem nick... No c🤬j mnie strzelił. @ Rusofil - chcesz do dzioba? Nie wiedzieć czemu mam na to ochotę

Zawiało mi gimnazjum. Ile masz lat, 14? Jak cię drażni wszystko, co się z Ruskimi kojarzy, to muszę cię zmartwić: nawet jeśli wywalisz im to w twarz, i nawet jesli nie dostaniesz wp🤬lu, to oni i tak będą. A najlepiej idź się powieś, bo co mój nick będzie cię do końca życia wkurzał? Szkoda by było, jeszcze paranoi dostaniesz jakiej i u wariatów wylądujesz.

podpis użytkownika

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-11, 20:10
coolfon napisał/a:

debil, k🤬a debil w esensji

Esencji*
Zgłoś
gonzu96 2012-11-12, 4:30
rusofil napisał/a:

Zawiało mi gimnazjum. Ile masz lat, 14? Jak cię drażni wszystko, co się z Ruskimi kojarzy, to muszę cię zmartwić: nawet jeśli wywalisz im to w twarz, i nawet jesli nie dostaniesz wp🤬lu, to oni i tak będą. A najlepiej idź się powieś, bo co mój nick będzie cię do końca życia wkurzał? Szkoda by było, jeszcze paranoi dostaniesz jakiej i u wariatów wylądujesz.

Biedny tumanie... nie o nick mi tutaj chodzi, a Twoje zj🤬e komentarze. Nawet już kilka razy miałem nieprzyjemność do nich nawiązywać. Mam się powiesić, bo wkurza mnie Twój nick? Gdyby nawet wkurzał - nie jestem tak małostkowy jak Ty. Może prosty ale nie prostacki.
Zgłoś