Może dlatego nie wzięli go na poważnie?Sam okręt... bajeczny 😍
Zaraz, jak on płynie bez żagli?A ja musiałem czekać bo piratowi podnieśli.

A po jakiemu to? Ani DDG, ani Wiktionary, ani Gugiel nie znajut.Idźkajcie welować, jano prantko!
Cóż, teraz mieszkam w Queens, więc nie ma to dla mnie znaczenia.
@viking19
Boskie! Czy to adaptacja gotowego tekstu czy sam pisałeś?@: Okręt szkoleniowy meksykańskiej marynarki wojennej, „Cuauhtémoc”, zderzył się w sobotni wieczór z Mostem Brooklińskim.
Szerokie, bury niebo nad Nowym Jorkiem było już niemal czarne, kiedy trójmasztowiec spłynął samotnie w dół East River. Żagle łopotały w strzępach, a polerowany mosiądz relingów dawno pokrył się zielonkawą patyną. Nikt nie trzymał steru; statek pchał naprzód tylko prąd i bezlitosna inercja.
Tylko Drumpf jest tak głupi — ale rządzi od niedawna, stąd domyślam się że sam tą opowieść stworzyłeś.> „Wobec rażącej nieodpowiedzialności władz Meksyku i zagrożenia dla życia obywateli Stanów Zjednoczonych, uznaję, że pozostaje nam jedynie stan wojny”.
nie dramatyzuj.
mogłes miec mniej szczęścia, i np. urodzić się na Bałutach.
Albo w Ostrołęce
Boskie! Czy to adaptacja gotowego tekstu czy sam pisałeś?
Tylko Drumpf jest tak głupi — ale rządzi od niedawna, stąd domyślam się że sam tą opowieść stworzyłeś.
To raczej AI
Jak oni takimi okrętami mają zamiar USA atakować to ja sukcesów im nie wróżę.
Na wstecznym to tylko żabojady atakują.
Tylko Drumpf jest tak głupi — ale rządzi od niedawna, stąd domyślam się że sam tą opowieść stworzyłeś.
To ja w jednym z wcześniejszych wpisów napisałem że to nagranie ze statkiem to dobry wstęp do filmu o zombie i na koniec napisałem na beke że Trump wydał wojnę Meksykowi.
"To mógłby być wstęp do filmu o zombie. Ostatni żywi marynarze na meksykańskim okręcie zabarykadowali się w dolnej części statku i nie są w stanie nawiązać łączności żeby ostrzec ludzi na lądzie i innych statkach przed infekcją. Tym samym statek płynie przed siebie bez żadnej kontroli.
Zainfekowani marynarze zaczynają spadać ze statku na molo, ludzie na lądzie którzy filmowali z bliska zdarzenie do samego końca zostają zainfekowani w pierwszej kolejności. Prezydent USA wypowiada wojnę Meksykowi ...."
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie