📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mi się babka podoba, ale nie dość, ze pierwszy raz babę widzę na oczy, to zastanawiam się, czemu prowadzi serwis informacyjny w koszulce na ramiączka...
to nie 'granie na ekranie' tudzież inne bzdury :/
to nie 'granie na ekranie' tudzież inne bzdury :/
Bardzo ładna, w moim typie. Tylko, że to sadistic.pl i miałem nadzieję, że albo coś się z nią stanie albo pokazana będzie w jakiejś ciekawej sytuacji
Rozczarowałem się

dwakilo napisał/a:
patrz post Linkkaalbo pokazana będzie w jakiejś ciekawej sytuacji

kicolek, chcesz pogadać o kobiecych walorach ? załóż inny temat. Następny post nie na temat i polecą ostrzeżenia

Mówcie sobie co chcecie ja mogę na nią godzinami patrzeć...
(Filmik z jakiegoś szoł z nią.)
(Filmik z jakiegoś szoł z nią.)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie