👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Możecie się śmiać, że jestem wsiok i burak, ale to był chyba jedyny polityk, którego naprawdę interesowały sprawy rolników.

Może i wieśniak, może niezbyt mądry, ale jednak prawdę mówił.
podpis użytkownika
wrzose są sose
Wiekszosc tych swin z Wiejskiej powinna wziac przyklad z Andrzeja i odejsc do nieba, jak tam dojda do wladzy to sprzedadza wszystko diablu

Teraz zaczynacie go cenić, a wcześniej wszyscy się z niego śmiali. Ja już od początku widziałem w nim potencjał, potrafił w inteligentny i sarkastyczny sposób ośmieszyć prezenterki i prezenterów tvn, którzy próbowali zrobić z niego idiotę. Niby chłop ze wsi, a potrafił się lepiej zachować niż nie jeden z elyty. Niestety zniszczyli człowieka, najpierw próbując go wplątać w sex aferę, a potem "popełniając na nim samobójstwo".
Wszyscy ciągnęli z niego łacha za życia, a teraz czynią z niego proroka.
Po tym co oglądaliśmy możemy dowiedzieć się z jakiego powodu zostało mu " popełnione samobójstwo " ; ) a prościej czemu go usunęli jak wielu innych ostatnio... ;p

Prawda jest taka, że gdyby nie Lepper to rolnicy w 2000 roku by z głodu zdechli. Te jego blokady nam (rolnikom) pomogły przeżyć. Dlatego takie miał poparcie na wsi. Fakt że był zbyt prostym człowiekiem do polityki. Cwańsi go wykończyli, bo to był taki typowy chłopek roztropek. Nie był głupi, ale był naiwny. W jego partii znalazło się za dużo złodziei, ale Samoobrona to była i moim zdaniem nadal jest idealna partia opozycyjna. Taka, która ma z 5-7% poparcia - czyli za mało do koryta, a w sam raz żeby mieć możliwość wyciągania brudów ekip rządzących. Największym politycznym błędem Leppera było wejście w koalicję. Koryto z którym walczył go zniszczyło.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie