Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:34
oozyxak0o 2013-02-12, 20:43
dobra przejdz do konkretow,ile zarabiasz na miesiac?
Zgłoś
vulthoom 2013-02-12, 20:58
Nie podoba ci się k***a to wracaj do naszego syfu pierd*lony kierowniku msdonaldsa (widać po gestach ciałą i piramidkach z dłoni...)
Zgłoś
elda1987 2013-02-12, 21:25
też wyprowadzam swoje młodsze dziecko na smyczy i nie widze w tym nic zlego, bo po pierwsze - mały nie łazi, gdzie on chce, nie ucieka mi, gdy idziemy przy jezdni a po drugie - nie jeździ w wózku cały czas, a ja się nie martwię, że poza tym wózkiem mu się stanie krzywda (czyt. - często chodzimy wąziutkim chodnikiem blisko ruchliwej ulicy) co do reszty to nie słuchałam, bo pewnie typ pokroju "ponarzekam na wszystko i wszystkich, choć sam nic w życiu nie osiągnąłem"
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-12, 21:26
Dopiero co przyjechal i pozoruje na wielkiego znawce.Wkurzaja mnie filmiki tego typu ktos wyjechal za granice i pokazuje wszystkim wszystko do kamery i wszystko podlicza ,ten to nawet chyba po tablicy pisal o ile mnie pamiec nie myli.Nie mowie aby chlopak nic nie nagrywal ale niech nastepnym razem postara sie zrobic cos dobrego.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-12, 21:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
vastolorde 2013-02-13, 1:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
rusofil 2013-02-13, 3:31
A co jest nie tak z wyprowadzaniem dzieci na smyczy? Przecież to tylko małe, w dodatku głupie i brzydkie zwierzęta, więc smycz jak najbardziej.
Zgłoś
Danlew 2013-02-13, 15:03
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem