to jest chłopak czy dziewczyna?
to była laska czy facet????
Zaraz... Hmm... No... To nie jest ona?
Ja myślę że to dziewczyna, do tego stopnia że nie boję się napisać że bym ją r🤬ał.
tak powinna reagować każda kobieta jak zobaczy mojego k🤬sa stojącego z rana
myślałem ze jej morda exploduje
K🤬a mać, ja p🤬lę.
Wysyp pedałów na sadolu... TO na filmie to on a nie ona.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
k***a mać, ja pie**olę.
Co ten Velture to ja nie wiem..a taki miły i spokojny był,codziennie dzień dobry mówił,a tu tak się zachowuje ;/

K🤬a mać, ja p🤬lę.
Wysyp pedałów na sadolu... TO na filmie to on a nie ona
Dobra, ogarnij się, rudy kryptopedale. W dzisiejszych czasach, nigdy nie wiadomo. Ja tam się nie znam, ale Ty? Najwidoczniej swój swego rozpoznaje.

K🤬a mać, ja p🤬lę.
Jedynym pedałem to ty jesteś, co drugi post jaki wstawiasz ma w sobie słowo pedał
Jedynym pedałem to ty jesteś, co drugi post jaki wstawiasz ma w sobie słowo pedał
Pomyślmy chwilkę kto jest kim tutaj bo ja użyłem raz tego słowa w jednym poście a ty aż dwa. Idąc twoją logiką to jesteś 2x bardziej.
Ja myślę że to dziewczyna, do tego stopnia że nie boję się napisać że bym ją r🤬ał.
Nie zapominajmy, że chciałeś r🤬ać faceta

Dobra, ogarnij się, rudy kryptopedale. W dzisiejszych czasach, nigdy nie wiadomo. Ja tam się nie znam, ale Ty? Najwidoczniej swój swego rozpoznaje.
Jeśli nie potrafisz rozróżnić faceta i kobiety to...

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Jeśli nie potrafisz rozróżnić faceta i kobiety to..
To coś, nie przypomina niczego.
Oooooo się nie popłacz czasem bo bo nazwałem odpad z fukushimy pedałem.... Ja p🤬le od kiedy sadistic się stał taki so tolerant
No debil. Nawet czytac ze zrozumieniem nie umiesz. Pisze sie rodzicom, a nie ą barani lbie.
K🤬a współczuje rodzicą nie dość że idiota to jeszcze pedał... .....
No, to przej🤬e gdy ktoś Ci zaburza twój idealny obraz faceta i Ci pała opada. Nie znam uczucia, ale wierzę, że boli. :smuteg:
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
No debil. Nawet czytac ze zrozumieniem nie umiesz. Pisze sie rodzicom, a nie ą barani lbie.
K🤬a już myślałem że nikt tego nie napisze .. ale uff jest, przedostatni post ratujący nadzieję że na sadolu chociaż jakaś część osób myśli nie dupą a muzgiem..
No chyba że mamy do czynienia z j🤬ym mega Sadolem który syci swe zmysły i specjalnie c🤬jowy błąd wp🤬la a potem dop🤬la i poc🤬jaśnie odpowiada ..i K🤬A czeka i czeka .. i nie komentuje tylko się karmi j🤬y c🤬jnią którą zasiał i syci w chuuuUUUUUUJJJ !;
Tłumaczę też sobie, że te wesołe c🤬jowe marne i tympodobne filmiki, których coraz więcej tu bywa oraz spore ilości piw im przyznane, świadczą nie o sp🤬oleniu tych osób lecz o tym że niezłe j🤬e sadole są z nich.. Pozdro

Chociaż pewnie Angel zaraz wklei odpowiedni filmik

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Że też jeszcze nikt nie wpadł na pomysł, żeby wlać sobie colę do dupy i napchać mentosów
Chociaż pewnie Angel zaraz wklei odpowiedni filmik
mówisz i masz

sadistic.pl/cola-mentos-vt73358.htm
sadistic.pl/mentos-i-cola-vt483960.htm
podpis użytkownika