👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
~Velture napisał/a:
k***a mać, ja pie**olę.
Wysyp pedałów na sadolu... TO na filmie to on a nie ona.
Co ten Velture to ja nie wiem..a taki miły i spokojny był,codziennie dzień dobry mówił,a tu tak się zachowuje ;/

Xson33333 napisał/a:
Jedynym pedałem to ty jesteś, co drugi post jaki wstawiasz ma w sobie słowo pedał
Pomyślmy chwilkę kto jest kim tutaj bo ja użyłem raz tego słowa w jednym poście a ty aż dwa. Idąc twoją logiką to jesteś 2x bardziej.
Xson33333 napisał/a:
Ja myślę że to dziewczyna, do tego stopnia że nie boję się napisać że bym ją r🤬ał.
Nie zapominajmy, że chciałeś r🤬ać faceta

TB303 napisał/a:
Dobra, ogarnij się, rudy kryptopedale. W dzisiejszych czasach, nigdy nie wiadomo. Ja tam się nie znam, ale Ty? Najwidoczniej swój swego rozpoznaje.
Jeśli nie potrafisz rozróżnić faceta i kobiety to...

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Velture napisał/a:
Jeśli nie potrafisz rozróżnić faceta i kobiety to..
To coś, nie przypomina niczego.

Że też jeszcze nikt nie wpadł na pomysł, żeby wlać sobie colę do dupy i napchać mentosów
Chociaż pewnie Angel zaraz wklei odpowiedni filmik

Wiewór napisał/a:
Że też jeszcze nikt nie wpadł na pomysł, żeby wlać sobie colę do dupy i napchać mentosów
mówisz i masz

sadol.pl/cola-mentos-vt73358.htm
sadol.pl/mentos-i-cola-vt483960.htm
podpis użytkownika

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie