Witam. To moja pierwsza wrzuta, przedstawia Menu jednej z budek z fast foodem w moim mieście
- Hmmmm poproszę Hamburgiera .
- 5.50 przyjmę !!
podpis użytkownika
"Rozum jest to umiejętność wykorzystywania potencjału otaczającego nas świata, cez uciekania się do zniszczenia tego świata."
Wegetarianskie salami i tak rozp🤬ala
b................a
2012-08-22, 1:24
k🤬a, jaka tania zapiekanka!
Zdjęcie robi już furorę w necie. Cóż za spostrzegawczość, cóż za błyskotliwy opis. Powstają memy, przeróbki, ba nawet piosenki. Zaczynają się wywiady, wizyty w zakładach pracy, autografy. Czy Szczepan udźwignie ten niespodziewany sukces. Czy zniesie zamieszanie wokół siebie? O tym już w najbliższym programie Ewy Drzyzgi "Rozmowy w toku"
Ktoś chciał być bardzo hamerykański
podpis użytkownika
You must die I alone am best
To gdzieś na Kurpiach. Kiedyś na stacji benzynowej gdzieś na Kurpiowszczyźnie pani zapytała czy do hot-doga chcę sos o smaku KIEBABA. Więc jeśli są kiebaby to muszą być i haburgiery. Słyszałem też o hidrantach.
J................n
2012-08-22, 11:31
Menadżer turek
m................1
2012-08-22, 11:55
to ani nie jest śmieszne ani fajnie, jedyne co się rzuca na tym zdjęciu to ceny bo są wyjątkowo niskie, pis joł
tanio tam na tej twojej wsi....
Dawno nie widziałem na sadolu czegoś równie słabego... Śmieszne rzeczy na zakończenie teleexpressu biją to na głowę,
Admirał napisał/a:
Dawno nie widziałem na sadolu czegoś równie słabego... Śmieszne rzeczy na zakończenie teleexpressu biją to na głowę,
aj tam p🤬lisz

chłopak czekał z materiałem na swoją pierwszą wrzutę 3 lata..
podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
l................e
2012-08-22, 13:05
Co to za sp🤬olona moda na jaranie się pierwszą wrzutą? C🤬j mnie numeracja obchodzi.
Licheń
d................!
2012-08-23, 3:54
kebap?
tak w ogóle to rozp🤬alają mnie nasze polskie podróby hamburgerów z trocinami, kebabów z kurczakiem (wtf k🤬a?), i tortilli z kapustą.