👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedyś do samochodu podchodzilo się z zestawem kluczy i młotkiem. Teraz z laptopem.
Elektronika W samochodach to ich pięta achillesowa.
Na siłę się ją wciska tłumacząc, że to dla bezpieczeństwa.
Jestem w stanie zrozumieć systemy kontrolujace trakcje itd.
Niestety elektroniczne sterowanie pompą paliwa, zaplonem, klima, hamulcami, itd nie dają nic a powodują znacznie więcej problemów niż mechaniczne.
Do tego bez komputera nawet wymiana wadliwego elementu czasami nic nie daje.
Elektronika W samochodach to ich pięta achillesowa.
Na siłę się ją wciska tłumacząc, że to dla bezpieczeństwa.
Jestem w stanie zrozumieć systemy kontrolujace trakcje itd.
Niestety elektroniczne sterowanie pompą paliwa, zaplonem, klima, hamulcami, itd nie dają nic a powodują znacznie więcej problemów niż mechaniczne.
Do tego bez komputera nawet wymiana wadliwego elementu czasami nic nie daje.

Cytat:
Co jak co, ale nic nie przebije Mercedesa w123.
Audi 100. Czym? Najważniejszym, czyli blachami. Ew. volvo kanciak.
Też tak miałem po ulewie w E61. Woda się przelała przez odpływy szyberdachu do wnęki na koło zapasowe. A pod kołem szwaby wstawili moduły przyczepy, poziomowania zawieszenia i czujników parkowania. Wyschły i działają ale kilka minut po ruszeniu autem, na desce rozdzielczej była taka sama dyskoteka. W ECU 40+ błędów

Gdzieś przewód się przetarł
Miałem coś podobnego w W212, dobre auto, ale awaryjne, że nie wiem co :/ A w Polsce z serwisem jest koszmar, z Gdańska do Warszawy trzeba jeździć, bo Trójmiejskie serwisy tak się zaopiekują AMG, że strach jeździć
Szukam teraz W140, albo W126 oczywiście oba 500

Szukam teraz W140, albo W126 oczywiście oba 500

Gość mimo tego, co się dzieje, nadal jedzie? Trochę ryzykant...
A swoją drogą, takie cuda jak na filmie to jeden z powodów, dla których wolę auta, gdzie coś takiego nigdy się nie stanie:
A swoją drogą, takie cuda jak na filmie to jeden z powodów, dla których wolę auta, gdzie coś takiego nigdy się nie stanie:

Widać, że to wersja dla kobiet. Nie może się zdecydować co się zepsuło.

Miałem to samo w swoim opel vectra C a mianowicie dwie rzeczy naprawione i ustapiło, na nowo masa została podłączona i (chyba główna przyczyna) na kablach co łaczą silniki wycieraczek zrobił się nalod bo ody dostało i powodowało to zwarcie przez co były spadki napięc w układzie elektronicznym, dlatego komputer głupiał i miałem to samo co na tym filmie i jescze mi się do tego wspomaganie wyłączało
ale uporałem się z tym
PS. Sprzedam OPLA

PS. Sprzedam OPLA

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie