👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zwykłe gejostwo. Odzawsze było wiadomo, że ronaldo ma pannę dla przykrywki, a co robi w szatni to inna sprawa

Hejterów jak nasrał, a wszyscy Ronaldo zazdrościcie:
Sławy
Kasy
Laski (szarpałbym tę Irinę jak cholera)
Sukcesu życiowego
Więc stulcie japy
A to, że go macnął... cóż, dla jaj ;d
Sławy
Kasy
Sukcesu życiowego
Więc stulcie japy

Autorze tematu - oni mają takie laski pod których zdjęcia możesz jedynie kuca trzepać.

asior34 napisał/a:
Hejterów jak nasrał, a wszyscy Ronaldo zazdrościcie:
Sławy
Kasy
Sukcesu życiowego
Więc stulcie japyA to, że go macnął... cóż, dla jaj ;d
Masz tu swoją pedalską idolkę.
Cytat:
A to, że go macnął... cóż, dla jaj ;d
Co do jaj to na pewno miał inne plany

W siatkówce nagminnie się po dupkach klepią po zdobytym punkcie? Mogę jeszcze dodać, że mój ojciec jest pediatrą i jest załamany stanem zdrowia obecnych dzieci (czyli gimnazjalistów bo to dalej są dzieci) Zero ruchu, złe odżywiania i w wieku lat 20 chodzące patałachy z krzywymi kręgosłupami nie potrafiące nie tylko kopnąć piłkę, ale nawet pobiec poprawnie paru metrów. A daję rękę uciąć, że co drugi hejter to chodząca bezkształtna kluska.

Dlatego niektórzy( w tym ja) preferują tylko specjalną odmianę piłki nożnej, tzw Premier League, polecam.

Wuk napisał/a:
Piłka nożna to sport dla pedałów.
Dodatkowo polska piłka nigdy nie będzie dobra. To są największe zmarnowane pieniądze w historii naszego kraju.
Piłkarze to geje umierający od potknięcia się o kłos trawy.
Grałeś kiedyś cioto w pilkę? Czy jesteś z tych, których nikt na wfie nie wybierał nawet do drużyny, bo nie potrafiłeś nawet poprawnie biegać? Wspomnienia z dzieciństwa wracają?
Bo tak wygląda większość tych, którzy jada po piłce nożnej. Sami byli ciotami bez talentu to teraz próbują się dowartościować takimi bzdurnymi tekstami.

Robią se jaja żeby internetowi napinacze mieli o czym pisać a wy podchwytujecie

Tak właśnie zachowuje się ta pedalska hołota ze stolicy. Ból dupska nieunikniony, dlatego oto maść:
Kibice realu i tak użyją tego samego argumentu, że chcielibyśmy być chociaż w połowie tacy jak Ronaldo.

Kibice realu i tak użyją tego samego argumentu, że chcielibyśmy być chociaż w połowie tacy jak Ronaldo.

To jest męski sport, ale nie w Hiszpanii. Znaczy, w Hiszpanii to w ogóle nie jest sport.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie