dobra dobra powiedz to mojej żonie "sikaj na stojąco" jak w nocy ide się dolać to nie widzę klopa a świecić światła o 3 w nocy nie będę ... tak samo jak mycie klopa rano z olaną podłogą

grauper,
no i c🤬j, przez Twojego posta, zasady przestały być "niepisane". Teraz każdy gówniarz będzie znał kodeks i prężył sie przed pisuarem, patrząc przed siebie kamiennym wzrokiem... ale to nie moja sprawa, zostaniesz ukarany przez Radę...
Zabrakło mi tylko jednej zasady: Wybór kabiny, w sytuacji gdy są wolne pisuary - więcej niż jeden na każde trzy (z zachowaniem zasady odstępu jednego pisuara) jest traktowany jako ucieczka.
no i c🤬j, przez Twojego posta, zasady przestały być "niepisane". Teraz każdy gówniarz będzie znał kodeks i prężył sie przed pisuarem, patrząc przed siebie kamiennym wzrokiem... ale to nie moja sprawa, zostaniesz ukarany przez Radę...
Zabrakło mi tylko jednej zasady: Wybór kabiny, w sytuacji gdy są wolne pisuary - więcej niż jeden na każde trzy (z zachowaniem zasady odstępu jednego pisuara) jest traktowany jako ucieczka.

Nameless powiało głupotą z twojego postu
Ps. Najgłośniej szczekają te małe pieski..

Ps. Najgłośniej szczekają te małe pieski..

Nameless napisał/a:
Zajmują takie c🤬le kabinę i wysrać się nie można.
Nameless,
co Cię powstrzymuje przed sraniem do pisuaru?