Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Schyłek ZSRR, i tak na dobrą sprawę, jeden z pierwszych WIELKICH koncertów na wschodzie. Tu video z utworu Metalliki Harvester of Sorrow. Oprócz metalliki grały również AC/DC i Pantera. Do Rosji powiało świeże powietrze z Zachodu, upadł mur berliński, zaczęto reformy, a kraj otworzył się na świat. Koncert był hołdem dla tych, którzy w wolnościowych zamieszkach stracili zdrowie i życie, a jednocześnie symbolem rozpoczęcia nowego rozdziału w historii Rosji. W koncercie uczestniczyło nawet 1,5 miliona osób!

Samo video ma niesamowity klimat, widać fanów, którzy się bawią, ale i służby porządkowe, które im raczej nie pomagają

Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-19, 22:56
adiemus36, pewnie, że masz prawo i nie zamierzam Ci go odbierać... ale licz się z tym, że gdy w sposób niewybredny wypowiadasz się o kimś, kto wniósł parę kamieni milowych w rozwój gatunku, to zostaniesz zmieszany z błotem, w równie niewybredny sposób. i znów cytat z klasyka: "extreme conditions demands extreme responses".

oczywiście, że rozumiem, że można mieć inne poglądy niż moje... co nie znaczy, że automatycznie są słuszne, co chciałem Ci uzmysłowić.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-19, 23:10
Roszp napisał/a:

Zawsze myślałem, że Newsted...
Ktoś tu chciał przyszpanować (karmiąc trolla), ale mu cosik nie wyszło...

tak, za to przyp🤬alając się do literówek zyskasz podziw, chwałę i parę piw....
Zgłoś
qbak 2012-10-20, 0:21

Motley Crue jakies dwa lata wczesniej juz tam grali
Zgłoś
davemet 2012-10-20, 5:12
qbak napisał/a:

Motley Crue jakies dwa lata wczesniej juz tam grali

Tak, z tym, że Mötley Crüe grało na stadionie, a Metallica w 1991 na lotnisku Tuszyno.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-20, 10:05
rozj🤬i system:D
Zgłoś
adiemus36 2012-10-20, 11:08
bloodstained napisał/a:

parę kamieni milowych w rozwój gatunku

Jeśli chodzi Ci o metal w ogóle, to wnieśli niewiele, może w Thrashu coś wnieśli.

Kamienie milowe do metalu wniosły takie zespoły jak : Judas Priest, Black Sabbath, Deep Purple, Rainbow, Whitesnake, Led Zeppelin. Metallica jedynie zbiera po nich plony.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-20, 12:38
Metallica skonczyla sie po Black Album. Sad but true.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-20, 19:35
polecam cały filmik "AC-DC, Pantera & Metallica - Live in Moscow, Russia" na tbp zajebiste
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-21, 22:45
1987 rok ... mój ojciec był na koncercie w Katowicach ... ja z racji wieku zostałem w domu ...

fajna fotka znaleziona gdzieś w necie z tamtych czasów ... ehhhh ...

Zgłoś
rusofil 2012-10-21, 23:10
Słucham dużo metalu, ale Metallica to przereklamowane, nudne gówno dla kindermetali. Nie wiem czym tu się jarać.

podpis użytkownika

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-01, 9:14 1
Brak k🤬a słów na ten hejt , jak już tak nie lubicie metalliki to może wyp🤬alać z tego tematu bo tutaj raczej ludzie powinni pisać że im się podoba itp. A nie k🤬a że są znawcami metalu a mają po 20 lat , i jechać po metallice ile się da bo są w internecie i muszą się wyzywać.Ja uwielbiam metallikę mimo że słucham około 20 zespołów które grają w inny sposób metal
ale akurat oni mają swój nietypowy styl i bardzo dobrze się ich słucha.

Ja p🤬le , ja daje piwo bo super koncert jeden z najlepszych.
Zgłoś