Metallica i legendarny już kawałek " One " zagrany tappingiem. Jak dla mnie mistrzostwo świata.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
no właśnie
więc kwestia - po co?
żeby ktoś sie podjarał, ktos inny zgnoił?
potem wysłuchiwać komentarzy super hiper gitarzystów którzy robią "ŁOOOOO" na solówce z "Master Of Puppets", nie, dzięki, nie takiej publiki szukam
gram swoje a o moich umiejętnościach mają pojęcie ludzie, z którymi gram i to wystarcza w pełni.
i nigdy się skillem nie lansowałem bo zdaję sobie sprawę, że są ludzie lepsi, ja tylko odparłem zarzut, że nie wiem o czym mówię i że się nie znam
nie zabieram głosu w tematach, na których sie nie znam - trak na przyszłość
nie było tematu.
więc kwestia - po co?
potem wysłuchiwać komentarzy super hiper gitarzystów którzy robią "ŁOOOOO" na solówce z "Master Of Puppets", nie, dzięki, nie takiej publiki szukam
gram swoje a o moich umiejętnościach mają pojęcie ludzie, z którymi gram i to wystarcza w pełni.
i nigdy się skillem nie lansowałem bo zdaję sobie sprawę, że są ludzie lepsi, ja tylko odparłem zarzut, że nie wiem o czym mówię i że się nie znam
nie było tematu.
Jak dal mnie zupełna kicha ale to chyba dlatego ze miałem ten otwór pod rękom i sobie porównałem no i tempo nie te.
Na moje mistrzem tappingu jest Adam Fulara
Na moje mistrzem tappingu jest Adam Fulara
"Jak dal mnie zupełna kicha ale to chyba dlatego ze miałem ten otwór pod rękom i sobie porównałem no i tempo nie te. "
chybaś dupe pod tom rekom miał ze Ci otwór nie pasował
jak dla mnie filmik niezły, facet ma talent. I jak juz nie raz było napisane- wrzućcie geniusze swoje wypociny to się zobaczy kto jest jaki super jak przyjdzie co do czego
chybaś dupe pod tom rekom miał ze Ci otwór nie pasował
jak dla mnie filmik niezły, facet ma talent. I jak juz nie raz było napisane- wrzućcie geniusze swoje wypociny to się zobaczy kto jest jaki super jak przyjdzie co do czego
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie