Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
🔥 Ruska technologia śmigłowa - teraz popularne
Metallica
Muder • 2012-03-07, 11:10
Za dużo tego dóbstepu na sadolu. Wrzucacie te brzęczenie k🤬a prawie codziennie, jakby to kogoś miało zainteresować.
Ci kolesie nigdy nie potrzebowali gołych gimbusek machających dupą przed kamerką, żeby być popularnymi i ściągać na każdy koncert po kilkadziesiąt tysięcy ludzi (tak k🤬a, grają na stadionach, lotniskach i w jebitnych halach sportowych, a nie w małych śmierdzących klubikach).
Patrzcie i słuchajcie dóbsrepowcy, przedstawiam wam legendę- Metallica.

I k🤬a nikt mi nie wmówi, że skomponowanie utworu dubstepowego jest trudniejsze, niż skomponowanie prawdziwej piosenki (bez różnicy czy to metal, jazz, blues, czy chociażby hip-hop). I k🤬a nikt mi nie wmówi, że taki Szkrileks to artyści albo muzycy. To są informatycy i k🤬a pogódźcie się z tym.
Umrzyjcie i niech ta piźnięta moda się skończy.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
duży 2012-03-07, 14:10 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-07, 14:11
a ja na wasza dyskusje tak
Zgłoś
jokotones 2012-03-07, 14:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-07, 14:18
Megadeth i tak lepszy
Zgłoś
dram09 2012-03-07, 14:28 3
Templariusz Mariusz napisał/a:

Amen
Obrazek
Z pozdrowieniami dla fanów Dópstepu.

Tez pozdrawiamy
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-07, 14:32 3
Dubstep za jakiś czas umrze jak każda moda. Rock będzie żył wiecznie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-07, 14:33
mr W napisał/a:

Dubstep za jakiś czas umrze jak każda moda. Rock będzie żył wiecznie.

Eee, na murkach widywałem niegdyś napisy "punks not dead". Wydaje mi się, że rocka to nie dotyczy.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-07, 14:35 2
Zgłoś
BongMan 2012-03-07, 14:37 10
Zgłoś
stanek1235 2012-03-07, 14:39
Lagg forum post do usuniecia
Zgłoś
Lam3rZ 2012-03-07, 14:39 5
Zgłoś
stanek1235 2012-03-07, 14:40
@ LAgg Forum usunac posta
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-07, 14:40
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-07, 14:46
nie wiem jak wam ale jak dla mnie metale i ten styl cały zawsze kojarzył mi się z brudasami i tanimi winami helupa te sprawy pozdro...
Zgłoś
lapsikoss 2012-03-07, 14:48
To nie jest forum muzyczne, religijne, polityczne, o zwierzętach ani o Madzi.
A jednak mnóstwo było już o tym tematów, setki komentarzy i nie było z tego tragedii, czasem tylko trochę spiny, czasem trochę niewybrednych słów, ale zawsze jakaś dyskusja, którą ludzie czasem nawet starali się uczynić pożyteczną.
Równie dobrze mogę wrzucić jakiś słodziutki film ze słodziutkimi pchlarzami, choć to nie jest forum kynologiczne, prawda? Więc bez spiny, stanek1235 i wszyscy inni. Weszło na główną, dostało mnóstwo piw i mnóstwo komentarzy, czyż nie o to chodzi?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem