👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tutaj mamy mistrzów gatunku
perkusista ma irokez jak paździoch

perkusista ma irokez jak paździoch

@zDupyDoMordyzaur
"PITy, NIPy i REGONY, wszysko papier popieprzony, urzędowe te wezwania, wszystko papier do wysrania..."
Łaaaaaaaaa!!!
"PITy, NIPy i REGONY, wszysko papier popieprzony, urzędowe te wezwania, wszystko papier do wysrania..."
Łaaaaaaaaa!!!

sauerps,
Czego słuchasz? Pochwal się, też ocenimy Twoich artystów, śmiało

stagger_lee napisał/a:
sauerps,
On słucha czyściochów dresiarskich hyphopuff.

zDupyDoMordyzaur napisał/a:
tutaj mamy mistrzów gatunku
![]()
perkusista ma irokez jak paździoch![]()
Siema , jaki to odcinek kiepskich ?

stagger_lee napisał/a:
Tak szczerze Ci powiem, że słucham między innymi właśnie takiej muzy a napisałem to co napisałem dla jaj, zdziwiony, że jeszcze jakiś "inteligent" nie wyleciał z podobnym tekstem. Tak dla ścisłości, kiedy słyszę teksty tego typu to staję po stonie tych "brudów" bo podchodzę do nich z szacunkiem. Podsumowując tą jakże rozbudowaną wypowiedź chciałbym nadmienić, że pozwoliłem sobie na ten tekst zniewagi ponieważ na filmiku występują roboty a nie ludzie, więc nikogo nie obrażałem... Nie spinajcie się tak sobota jest :psauerps,
Koniec Świata napisał/a:
a Ty zniżasz się do takiego poziomu z jakim tak namiętnie próbujesz walczyć
On słucha czyściochów dresiarskich hyphopuff.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie