podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Przecież dobrze napisał. Barierka była z leeej strony auta i nie mogli otworzyć drzwi.
Co to, jakaś inscenizacja? Skąd tyle stabilnych ujęć jak ze statywu?
Powiedział gość który nie odróżnia lewej od prawej, ja p🤬le...
Nie interesują mnie Twoje ukraińskie problemy Trzeba było nie iść na wojenkę z Rosją.
Towarzyszu Dupov nie zasłaniaj swojego komunistycznego sposobu myślenia Ukrainą czy Izraelem. Wszyscy wiedzą po czyjej stronie siedzisz. Bez czerwonej gwiazdy nie ma jazdy co nie?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Przecież Ci debile nie mogli otworzyć od lewej strony bo im barierka blokowała. Obstawiam że to Amerykanie, bo żaden inny naród nie jest tak tępy. No może poloki.
Ciekawy jestem, czy wy - lewacy, serio myślicie, że jesteście inni od komunistów, czy celowo próbujecie wszystko i wszystkich zakłamywać w nadziei, że nikt się nie zorientuję w myśl Goebbelsa, że kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.
Co to, jakaś inscenizacja? Skąd tyle stabilnych ujęć jak ze statywu?
Powiedział gość który nie odróżnia lewej od prawej, ja p🤬le...
Lewaków w Polsce praktycznie nie ma, co najwyżej margines Razem. Jak chcesz ich znaleźć, jedź do Chameryki, Kanady albo (w mniejszym stopniu) Niemiec. Tam mają pomysły że użycie wobec kogoś prawdziwego zaimka możesz trafić na wiele lat do więzienia, i tak dalej. Czyli ci "lewacy" ci się przyśnili bo w Polsce takich nie ma. Albo żeś się zbyt dużo nasłuchał telewizji, taką "wiedzę" o świecie wasza telewizja głosi.Ciekawy jestem, czy wy - lewacy, serio myślicie, że jesteście inni od komunistów, czy celowo próbujecie wszystko i wszystkich zakłamywać w nadziei, że nikt się nie zorientuję w myśl Goebbelsa, że kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.
Po pierwsze Polska wojny z Kacapstanem nie prowadzi, a nie widzę przesłanek aby sir Turbina (znaj szacunek do szlachty, kmiotku! — baron to tytuł szlachecki) był ukraińcem.Nie interesują mnie Twoje ukraińskie problemy Trzeba było nie iść na wojenkę z Rosją.
Są trzy możliwości:Towarzyszu Dupov nie masz czasem w dupie matki rosji czegos do załatwienia? Jak ty wogole w Polsce rublami płacisz za dostęp do internetu?
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.