👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Musi być zajebiście gorąco zbierać bawełne w takich czarnych łachach, no ale niech mają coś od życia.

Trochę jak z Fallouta. Mimo, że biali lepiej wyglądają w takiej stylistyce to przynajmniej nie są to kolejne rapujące pedały w spodniach po kolana obwieszone patyną. Zawsze mnie zastanawiało czemu tak mało czarnych gra metal w końcu wywodzi się on od murzyńskiego bluesa. Jedyny chyba zespół jaki kojarzę to Living Colour.
Empirial napisał/a:
Trochę od tematu... ale od dwóch dni idzie mi rozkmina, skoro voldemort jest biały, to czemu nazywają go czarnym panem? to jakaś żaluzja do ku klusk klanu, czy kolejna parodia majkela dżeksona.
Od czarnej magii

Oni wyglądają w tych ubraniach tak niedorzecznie jak biali w ubraniach murzynów (baggy).
Chciałbym zobaczyć jak kręcą kudłami na koncertach (nie wiem czy to się jakoś nazywa).
Ale tej Hondy to zazdroszczę, maszyna zacna. Chłopaki dobrze się bawią i pierwszy raz zazdroszczę murzynom

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie