wydaje mi sie, ze Pyta ich nie meczy za bardzo bo raczej oni sa z takiego samego towarzystwa

nie oszukujmy się brudy i tyle. Nie spinać się brudy bo Was tu dużo ale nazywajmy słowa po imieniu. Mimo to znam paru brudów którzy są brudami ale są w porządku.

ta pascal był, ogólnie odcinek fajny jeśli ktoś jest brudem, sam z przynajmniej z widzenia to ponad połowę ludzi udzielających odpowiedzi znam, więc zawsze odcinek zyskuje. Dla niebruda to oczywiście c🤬jnia.
Skad jestes? Los Angeles, California
tlumaczenie pyty: Skad jestes? Denver, Kolorado.
tlumaczenie pyty: Skad jestes? Denver, Kolorado.

Do wszystkich up...to nie sa metale k🤬a. Metal z fryzurka na beckhama w trampkach i rurkach? Ja p🤬le. Do metale pokroju fanow hany montany czy innego c🤬jstwa

Młodzież Wszechpolska lewicy...
Młodzież Wszechpolska lewicy..? Wolę tą drugą
Młodzież Wszechpolska lewicy..? Wolę tą drugą

Jak dla mnie to całkiem spoko. Sam kiedyś byłem brudasem, a do chłopaków z pyty.pl też nic nie mam.
BulletRide napisał/a:
ale ta pytapl jest wk🤬iająca, niedowartościowany pajac wybiera sobie słabe cele po czym bombarduje "zajebiście cool, elokwentnymi nierzadko o podwójnym znaczeniu" wypowiedziami nad którymi pracował przez cały miesiąc po czym "ha! ale im doj🤬em przed kamerą teraz wrzucę do sieci mój najnowszy achievement"
p🤬lisz
Za pyte zawsze piwo, są mistrzami trollowania ludzi, najlepsze było z feministkami ale wszystko od nich jest wyj🤬e.
podpis użytkownika
Księciuniu, dajno dwa złote.