Przez takich "patriotów" jak Ty to Polska w oczach Zachodu na prawdę jest chora.[/quot
p🤬lisz synku aż głowa boli-patriotą to jestem ale to nie zmienia faktu że polska to chory krajpodpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...

rząd nie zrobił z jej chwilowego kozła ofiarnego, który robi jako zasłona dymna. Kim wy k🤬a jesteście dla niej ??? Rodzina, przyjaciele ??? Czy choćby sąsiad ??? Media co nie którym wp🤬liły mózg do reszty jak to jest że tragedia jednej szarej osoby staje się tragedią dla wszystkich w kraju ??? Tusk w tym czasie po op🤬leniu laski hameryce przygotowuje kolejne ACTA która NIE SPROWADZA się tylko do p🤬lonego internetu a choćby do zakazy sprzedaży zmieników części samochodowych czy tańszych leków. Ja p🤬le płacić za jakoś gównianą część do auta za 500zł jak teraz niewiele gorszy zamiennik kosztuje 250zł. No, ale p🤬lony narodzie dalej głosuj na te same mordy jak wokół jest tyle parti które chcą coś zmienić.
Czemu ona nie siedzi w pierdlu. No do c🤬ja pana.Umyślne czy nie umyślne, chociaż zawiasy by jej dali. A jej nic nie zrobili. Co to znak sygnął. Że jak ktoś coś takiego zrobi w przyszłości to "a c🤬j schowam nie będzie przypału"? W Wielkiej Brytani gdzie prawo wydaje się być mniej restrykcyjne ludzie dostają większe kary.
Przykład?
Sprawa kolesia polaka który zgwacił kobietę w WB. W anglii dostał karę podwójnego dożywocia, po ekstradycji do polski i "przystosowaniu"wyroku do polskiego prawa dostał 12 lat z możliwością wyjścia po 9.Wniosek? Mamy pop🤬lone prawo karne.
Nie tylko prawo. tutaj wszystko jest pok🤬ione w dekiel

podpis użytkownika
Lepiej być faszystą niż pedałem.

K🤬a debile w każdych normalnych okolicznościach ona poszła by do więzienia gdyby
rząd nie zrobił z jej chwilowego kozła ofiarnego, który robi jako zasłona dymna. Kim wy k🤬a jesteście dla niej ??? Rodzina, przyjaciele ??? Czy choćby sąsiad ??? Media co nie którym wp🤬liły mózg do reszty jak to jest że tragedia jednej szarej osoby staje się tragedią dla wszystkich w kraju ??? Tusk w tym czasie po op🤬leniu laski hameryce przygotowuje kolejne ACTA która NIE SPROWADZA się tylko do p🤬lonego internetu a choćby do zakazy sprzedaży zmieników części samochodowych czy tańszych leków. Ja p🤬le płacić za jakoś gównianą część do auta za 500zł jak teraz niewiele gorszy zamiennik kosztuje 250zł. No, ale p🤬lony narodzie dalej głosuj na te same mordy jak wokół jest tyle parti które chcą coś zmienić.
Dobrze prawisz, ale zaraz znajdą się użytkownicy posądzający cię o schizofrenie i poszukiwanie różnego rodzaju spisków

taka k🤬a robi burdel, morduje dziecko, kłamie i aktorzy , odp🤬la mega scenki, marnuje czas i pieniądze policji i innych służb - czyli nasze pieniądze, okłamuje cały kraj a potem z naszej kasy ma jeszcze coś dostać bo jest pokrzywdzona przez życie ??
Do przymusowej roboty wysłać pinde a nie jej jeszcze pomagać.

Ta pani rzeczywiscie dostała mieszkanie, ale nie od "rządu", "Tuska" tylko od..Rutkowskiego (co się dziwić, zapewniła mu świetna reklamę). To samo z pracą. Także możecie być spokojni, nie dokładaliście się to tego... . I nie nasz kraj jest pop🤬lony, tylko osoby które nie potrafiły opanować zajebiście trudnej sztuki wyszukiwania informacji i czytania ze zrozumieniem.

i jeżeli tutaj pasuje , to nieważne czy jest k🤬a z kwejka, pudelka czy wp..
A pasuje?

Skoro was to tak bulwersuje, polecam zapoznać się chociażby z tym tematem: sadistic.pl/maniacy-z-dniepropetrovska-vt107421.htm Nie odosobniony przypadek (chociaż ten już dość stary), a i tak się o tego typu rzeczach nie mówi, tylko wałkuje od miesięcy temat jakiejś nieodpowiedzialnej gówniary co bachora upuściła.