Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
MadDave 2019-06-23, 15:05
Nigdy chyba nie pojmę jak można być taką zacietrzewioną k🤬ą i z takim uporem utrudniać ludziom życie. Chciałbym kiedyś poznać jednego z tych szeryfów żeby się dowiedzieć co im siedzi w głowach i czym się kierują postępując w taki sposób.

podpis użytkownika

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
martils 2019-06-23, 15:16
K🤬a ! - nie poznałem w pierwszej chwili - Poznań !!! Ten zjebus musiał być spod Leszna
Zgłoś
Justynka99 2019-06-23, 15:49 2
No ja się coraz częściej przekonuję, że jazda na suwak w Polsce jest zwyczajnie bez sensu. Stoi się w korku dokładnie tyle samo czasu, bo Polak nie zachowa odpowiedniej odległości, tylko musi zaraz przy zderzaku auta poprzedzającego. W Polsce znaczna część kierowców włącza się na właściwy pas kilka kilometrów wcześniej, potem jeszcze kogoś wpuszcza i przez to wychodzi na to, że przejeżdża 5 samochodów z pasa kończącego się na 1 z normalnego. Poza tym w Europie Zachodniej zachowuje się odległość do auta poprzedzającego i suwak przeprowadza się nawet nie zwalniając, tylko na moment zwężenia redukując odległość między samochodami. W Polsce i tak trzeba jechać na zderzaku, więc trzeba się zatrzymać, żeby wpuścić kogoś z drugiej strony i automatycznie idea jazdy na suwak kompletnie traci sens.
Zgłoś
black_fucker 2019-06-23, 16:03 1
Justynka, z calym szacunkiem do Twojego mlodego wieku ale tak wlasnie mysli ten idiota w skodzie, wiec jak pojezdzisz troszke wiecej to sie nauczysz niepisanych zasad na drodze
Zgłoś
~Velture 2019-06-23, 18:06 1
Justynka99 napisał/a:

No ja się coraz częściej przekonuję, że jazda na suwak w Polsce jest zwyczajnie bez sensu. Stoi się w korku dokładnie tyle samo czasu, bo Polak nie zachowa odpowiedniej odległości, tylko musi zaraz przy zderzaku auta poprzedzającego. W Polsce znaczna część kierowców włącza się na właściwy pas kilka kilometrów wcześniej, potem jeszcze kogoś wpuszcza i przez to wychodzi na to, że przejeżdża 5 samochodów z pasa kończącego się na 1 z normalnego. Poza tym w Europie Zachodniej zachowuje się odległość do auta poprzedzającego i suwak przeprowadza się nawet nie zwalniając, tylko na moment zwężenia redukując odległość między samochodami. W Polsce i tak trzeba jechać na zderzaku, więc trzeba się zatrzymać, żeby wpuścić kogoś z drugiej strony i automatycznie idea jazdy na suwak kompletnie traci sens.

Ja p🤬lę ale p🤬lisz.
K🤬a jak wejdę na kompa to sie dop🤬le dokladniej bo na tel za duzo pisania. Sama sobie zaprzeczasz.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
tarcer123 2019-06-23, 19:45 4
Velture napisał/a:

Ja p🤬lę ale p🤬lisz.
K🤬a jak wejdę na kompa to sie dop🤬le dokladniej bo na tel za duzo pisania. Sama sobie zaprzeczasz.

Daj jej spokój. To dziewczyna na dodatek młoda. Ona jest stworzona do miłości a nie kierowania autem...
Zgłoś
Alonso 2019-06-24, 9:26
Jestem Polakiem i nikt nie ma prawa mnie wyprzedzić. Maria Konopnicka tak napisała w Rocie.
Zgłoś
Justynka99 2019-06-24, 13:16 2
Velture napisał/a:

Ja p🤬lę ale p🤬lisz.

Burza argumentów chyba przeszła bokiem
Zgłoś
sereja3 2019-06-28, 8:11
Velture tak się chce dop🤬lić, że do tej pory pisze swojego posta
Zgłoś