muflonpl napisał/a:
Cygan to zlodziej i tak juz zostanie Pan Jezus w biblii ma to zapisane
jako świadek jehowy studiuje biblie
i nie ma tam nic na temat cygana
bo cygan to h🤬j a bog o h🤬jach nie gada
H🤬jowe. Myślałem, że je zerżną wszyscy ze sklepu. A tam, tylko przepychanki.
Jak by w europie była kara obcięcia ręki a kradzież, to żaden cygan nie miałby ręki
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
kokos_123 napisał/a:
Dzieckiem w wózku taranować stojących ludzi? Jeszcze po wyglądzie pewnie nie jej dziecko, a tej młodszej.
Niezłe sadolki, dziecko w wózku to najlepszy taran
U nich Cyganie a u nas tata Sebix na marszu równości

Powinni im pakować po pyskach tak długo, aż by leżały we własnym godnie... A dzieciaka albo do opieki albo na organy bo i tak nie wyrośnie z nimi na porządnego
podpis użytkownika
Ola gringo
SirMajkel napisał/a:
ja nigdy nie rozumiem takich patusów.. fajki, wódę, telefoniki i colę to kupują a wszystko inne to już trzeba zap🤬lić.
bo to pokolenie rapu.
Gdzie nie płaci się za nic, najlepiej ukraść.
Nawet jakiś tam raperek w piosence śpiewał, że jak kogoś nie stać na jego płytę, to ma ją ukraść z empiku 乁_(ツ)_ㄏ
sedziazgred napisał/a:
Zamiast przeprosić , oddać towar i okazać skruchę to jeszcze się k🤬a sadzi . zaj🤬 bym tą spasioną sukę młotkiem .
Z wózka nie widać płci dziecka.

Zaj🤬 jednej i drugiej gonga niech leżą spokojnie i czekają na policje a nie się przepychać z nimi.
McQurwa napisał/a:
A teraz wyobraźcie sobie taka akcje w żabce w Polsce
Od razu ktoś by jej wj🤬
J🤬a gruba k🤬a... raz, że złodziejka przyłapana na gorącym to jeszcze szmata się obraża, że jest c🤬jową złodziejką i z łapami wyskakuje, a potem używa wózka z dzieckiem jako tarana. Widać naleciałości muzułmaństwa. Zasłużyła k🤬a na wp🤬l ale to zlewaczała Hiszpania to pewnie się k🤬isku upiecze.

podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Wygląda trochę jak podjebywanie mi i innym pracującym 500+ tylko więcej krzyku