Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
Metro 2033-Film fanów
konto usunięte • 2013-07-20, 17:39
Witajcie Sadole.
Dzisiaj mam wam do pokazania piękny film stworzony na podstawie książki/gry Metro 2033. Filmik został stworzony przez grupę fanów, jest to krótki trailer po którym raczej nie należy sie spodziewać wyjścia pełnej wersji.
Wrzucam to na Sadistica ponieważ świat Metro 2033 to świat pełen krwi,umarlaków, mutantów, krótko mówiąc idealny materiał na sadistica
(Jeden z pierwszych moich postów,proszę nie bić )
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-07-22, 19:58
My cię bić nie będziemy tylko zrobimy na tobie ubój rytualny
Zgłoś
recelo 2013-07-22, 19:58 1
@kuropatwa121
Przypominam o twoim zadaniu bo chyba zapomniałeś
Zgłoś
Hrodgar 2013-07-22, 20:24 6
Film w uniwersum Metra, ok, ale najpierw chcę film w uniwersum Fallouta.
Zgłoś
CzłowiekRafał 2013-07-22, 20:31
@autor A czemu niby nie spodziewać się pełnej wersji? Na podstawi s.t.a.l.k.e.r.a mamy dziesiątki ruskich książek, jedną polską ("Ołowiany świt" autorstwa Michała Gołkowskiego) i naprawdę niezły fanowski film, niestety нихуя nie pamiętam tytułu - ale jest to na prawdę dobra, jak na amatorszczyznę, godzinna produkcja.

@Hrodgar: filmu nie ma, niestety, ale masz tu serial na pocieszenie^^ vtfilms.com/nukabreak/
Zgłoś
Meph1k 2013-07-22, 20:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Brzydkii 2013-07-22, 21:07 1
Wincyj! Metro 2033 była jedną z niewielu książek w której czułem klimat i wszechobecne niebezpieczeństwo. Świetnie napisana, a sądząc po końcówce trailera...może doczekamy się pełnej wersji.
Zgłoś
sard 2013-07-22, 21:24
Prędzej czy później ktoś połozy na tym łapę i zrobi film... fajnie by było by zrobiła to ekipa od "Nocnej straży" czy ludzie o "9 kompani

Wtedy waliłbym w ciemno do kina i to pewnie nie raz... choć kto by nie zrobił i tak pójdę
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-22, 21:51 15
Zgłoś
Aguire33 2013-07-22, 21:52 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Eliot Imperio 2013-07-22, 21:53 2
W tej grze nie ma umarlaków :S są tylko mutanty, duchy i potwory.
Zgłoś
MiSTZRU 2013-07-22, 21:56
Zgłoś
KrnabrnyKrab 2013-07-22, 23:01
dalem lajka za obito w avatarze
Zgłoś
wojtas2442 2013-07-22, 23:07
Za Metro piwko ! :d
Zgłoś
Ciapaty88 2013-07-22, 23:40
Zgłoś
demz 2013-07-22, 23:58
Powinny być warny za ten głupi tekst z "jednym z pierwszych postów". Nikogo to nie obchodzi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem