Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Virusion666 2014-01-04, 11:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-04, 11:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-04, 12:12 1
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2014-01-04, 12:31 1
Jedyna słuszna muzyka to Dżem, Budka Suflera, Lady Pank, Perfect, TSA, KSU, Kult, Coma, Animals, The Beatles, Elvis itp. a całe to przemieszanie przekleństw z wiecznym narzekaniem jak to "na dzielni jest do dupy" schowajcie sobie głęboko z poważaniem.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-04, 12:37
Ojciec_Stiffmeistera napisał/a:

Jedyna słuszna muzyka to Dżem, Budka Suflera, Lady Pank, Perfect, TSA, KSU, Kult, Coma, Animals, The Beatles, Elvis itp. a całe to przemieszanie przekleństw z wiecznym narzekaniem jak to "na dzielni jest do dupy" schowajcie sobie głęboko z poważaniem.

Jesteś ignorantem, który usłyszał pare kawałków.

Równie dobrze mogę Ci napisać:
"Wracaj do słuchania tego ćpuna z Dżemu"

A Coma to akurat shit jakich mało. Generalnie Polska muzyka to często syf, z tego względu, że tu nic ambitnego nie ma prawa się przebić. W koncu odbiorcu najbardziej lubią disco polo.

Akurat tede to wieku temu przestal 'narzekac'

PS. gatunkiem praktycznie niepodwazalnym w swej zajebistosci jest np. muzyka klasyczna.
Zgłoś
EdmundKemper 2014-01-04, 13:40 1
Nie lepiej słuchać muzyki a nie gatunków?
Zgłoś
harinezumi 2014-01-04, 13:43
Ta "tede pedał hip hop sprzedał" tyle w tym temacie.
Zgłoś
Boss-man 2014-01-04, 13:55 1
Gimby nie pamiętajo. Wpomnienia wracajo...
Bezele obejrzyjcie parodię Symetrii
Zgłoś
lajka 2014-01-04, 14:30
Tede kup se krede wsadz sa ja w dupe i odwiedz logopede yoooo.

podpis użytkownika

wrzose są sose
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-04, 15:06 1
Zgłoś
Werewolv 2014-01-04, 15:18
dobra muza
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-04, 17:57
Zgłoś
TheStig 2014-01-04, 19:37 1
klasyk
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-04, 19:57 1
HenryHill napisał/a:

Nie powiem że nie, bo po części masz racje. (...)
[/youtube]

Ja rozumiem o co Ci chodzi. Ja generalnie juz prawie nie slucham polskiej muzyki. Co do Rahima i LUCa, bardzo lubie cos nowego. W ogole starocie typu 3xKlan, swietne.

Do tede mam akurat mieszane uczucia. ta ostatnia plyta jak na ostatnie czasy... jest dobra. Patrzac na calosc tworczosci, bo imo tede tworzyl rozne rodzaje rapów, to raz lepiej, raz gorzej. Na rynku jest dłuuugo. Nie powiedzialbym, ze tylko dz*wki, fury itp. Bo chocby nowa plyta taka nie jest. Tede przynajmniej tworzył rzeczy róznorodne, gdy wiekszosc na jedno kopyto. Trudno utrzymywac sie na górze tak dlugo.

Poza tym, nie ma co winic goscia, rapowac wiecznie nie bedze, wiec kręci sobie droge do innych rzeczy.

Powiewem świeżosci byl dla mnie np. Słoń i lirycznie czasem naprawde mnie zabil.

O sobie moge powiedziec, ze teraz nie slucham rapu prawie wcale, np. obecny czarny rap z usa, w ogole do mnie nie przemawia, ale wlasnie jak ktos napisal wyzej "slucham muzyki, nie gatunkow", poza tym jak cos krytykowac to warto chociaz troche to znac. Czasem tez zwyczajnie lubie odpalic sobie jakis dobry kawałek, i tyle.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-05, 3:43
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem