👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie zgodziłbym się, bo gołomp to szczur latający, a mewa zutylizowała jego ścierwo
Brak toleranccji i poprawności politycznej wśród mew !!! trzeba to gdzieś zgłosić .

A co Ty w niedzielę w szkole podstawowej na ulicy Śluza w Gdańsku robiłeś?Oczywiście jeśli to Ty jesteś autorem tego arcydzieła .
Gołompowi to raczej bez znaczenia czy zje go ta latająca swinia czy wyschnie na tym chodniku
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!

Gdy widzę cokolwiek co zjada gołębia to od razu bardziej lubię to coś. Piwko dla mewy.
U mnie przy skwerku ma teren sroka morderca, która żre grządki ludziom, atakuje kaszojady i spuszcza bomby na szyby samochodom, ale też czasem przekąsi sobie gołębia. Przez nią w okolicy nie ma żadnych latających szczurów, a przypadkowe zazwyczaj kończą jako rozdziobane resztki na ulicy/chodniku. Dziwię się jej że tak bardzo gustuje w tym ścierwie roznoszącym kleszcze
Z jednej strony spoko bo to gołąb ale z drugiej mewa to w sumie też taki nadwodny gołąb...
jeśli to gołąb to z całym szacunkiem ale jeszcze bym jej żarcia dał. nawet codziennie bym jej żarcie dawał byleby coś zrobiła z tymi latającymi obsrańcami. Nawet wrony tak często nie walą gówna na samochód jak to latające ścierwo

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie