Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:16
manson__ 2017-09-26, 21:56 2
Timitum napisał/a:

@alexandrus soft to jedno, i uważam, że nawet nie najważniejsze. Detekcja 'myśli' jest raczej problemem,

Na początek zapoznaj się głębiej z EEG + ERP, MEG, fMRI.

Cytat:

i oczywiście jak to zapodać maszynie (chodzi mi głównie o problem konwersji analog-cyfra).

Chyba kpisz?
Zerknij na ADC i DAC..
Zgłoś
przemslot 2017-09-26, 21:59 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-26, 22:05 10
Już niedługo
Zgłoś
Szczygielszczak 2017-09-27, 0:01 1
film na YT dodany prawie 3 lata temu...
Zgłoś
kondzio63221 2017-09-27, 0:28 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-27, 1:05 4
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-27, 1:21 4
Cytat:

Zgłoś
kondzio63221 2017-09-27, 1:48 1
alexandrus napisał/a:

Wracaj do pługa, nauka nie dla Ciebie jest.

Coś jeszcze?
Wybacz, że przeszkodziłem w "robocie".
A tak serio, jeśli Ty myślisz, że można kontrolować coś myślami, to jebnij z rozpędu w ścianę główką. W płaską ziemię też wierzysz pewnie?
Zgłoś
hellbwoi 2017-09-27, 2:58 2
Ten tak sterował, że wymyślił sam...

Zgłoś
mastermind. 2017-09-27, 6:54 1
Było nie ciąć kabli panie majster.
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-27, 8:17 2
Zgłoś
Wiewór 2017-09-27, 8:24 1
Wniosek jest taki. Korzystniej wychodzi przestrzegać BHP przy pracach elektroenergetycznych.
Zgłoś
radek225 2017-09-27, 11:54 3
Zgłoś
MoonBlaze 2017-09-27, 15:21 4
Nie sądziłem, że na sadolu jest tak wiele tępaków. Wiedziałem, że dużo, ale serio aż tyle? Teksty typu, że nie można sterować myślami rzeczy nieożywionych. Zapewne te osoby też nie wiedzą, że do poruszania kończynami "ożywionymi" potrzebne są elektrony - a więc prąd - który jako informacja wypływa z mózgu. To nic nadzwyczajnego, żeby podłączyć nieorganiczne elementy, które przewodzą prąd do organicznych, które też go przewodzą - czyli nerwów. Ludzie błagam Was...
Zgłoś
abdul 2017-09-27, 18:12 1
a w muzeum raf stanie polak co zyje, a nie brytyjski as bez obu nog.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem