👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nigdy nie chodzilem do gimnazjum, ale ta moda na bieberopodobnych hipsterow jest slaba. kiedys kazdy jeden kompot, drech, czy skejt jakos wygladal. w kazdym razie nie jak pedal

bo facet który ma długą dzide , nie może w rurkach chodzić , to jest kurna NIEMOŻLIWE

true
ja nie wierze , że ten naród w 3/4 opiera się na takich pedziach w rurkach, żeby ten kraj się rozwijał trzeba facetów a nie chłopców w rurkach

ja nie wierze , że ten naród w 3/4 opiera się na takich pedziach w rurkach, żeby ten kraj się rozwijał trzeba facetów a nie chłopców w rurkach
Moda to gówniany sposób by spedaleni kreatorzy mody mogli wcisnąć debili w pedalskie porcięta, które dzięki temu będą się sprzedawać choć nawet pedały nie chcą tak ciotowato wyglądać.

Forgesse napisał/a:
@Plecionkarz
lewak, żyjesz sobą a nick masz z forbressa tylko jakoś przetłumaczone po wsiejsku

Nie żeby coś ale od chodzenia w ciasnych spodniach można mieć impotencje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie