nigdy nie chodzilem do gimnazjum, ale ta moda na bieberopodobnych hipsterow jest slaba. kiedys kazdy jeden kompot, drech, czy skejt jakos wygladal. w kazdym razie nie jak pedal
podpis użytkownika
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
ta jakby taki j🤬y metalowiec sie na mnie rzucil to jeszcze by wp🤬l dostał znam takich jak oni i w rurkach są p🤬dami i kaciałami, pseudo zjeby pijące i palące
Nie mam żadnych rurek, ale kogo to k🤬a obchodzi jakie pory nosi inny koleś dopóki zasłaniają fiuta i dupę? Nie macie innych problemów?

bo facet który ma długą dzide , nie może w rurkach chodzić , to jest kurna NIEMOŻLIWE

Forgesse napisał/a:
Ojaa, to takie k🤬a polskie j🤬e myslenie. Cos wam powiem panowie. Tylko pedal zwraca uwage na ubior innego faceta. Co Ci to obchodzi kto w czym chodzi? Masz bol dupy, ze tacy faceci maja wieksze powodzenie u jakichs 15 latek?
Zawsze jak widze, jak ktos spinaa dupe "gej , pedal, c🤬l, to nie mezczyzna" to srogo sie smieje, wiedzac , ze takie komentarze nap🤬laja same brudnoryjne smiecie, bez polotu i raczej bez partnerki u boku.
W twojej wypowiedzi widzę cały światopogląd pedałów w rurkach zamknięty w kilku zdaniach. Żyją w oderwaniu od rzeczywistości wypierając to jak wszyscy ich postrzegają a w zamian mają się za wyższą formę ewolucji. Bo normalny chłop co ma większe zmartwienia niż tusz do rzęs to dla nich prymityw. Ty właśnie tak się wywyższasz ze swoją modnością. A na ubiór innego faceta zazwyczaj zwraca się uwagę. To tylko wam ocenianie wyglądu innego faceta jest równoznaczne z tym czy chcecie mu pociągnąć. Normalny facet po ubiorze i wyglądzie dowie się o kimś wielu rzeczy. Od tych najbardziej pierwotnych jak zmierzenie siły przeciwnika do oceny czy ktoś ma klasę lub jest z niego swój chłop.

true
ja nie wierze , że ten naród w 3/4 opiera się na takich pedziach w rurkach, żeby ten kraj się rozwijał trzeba facetów a nie chłopców w rurkach

ja nie wierze , że ten naród w 3/4 opiera się na takich pedziach w rurkach, żeby ten kraj się rozwijał trzeba facetów a nie chłopców w rurkach
Moda to gówniany sposób by spedaleni kreatorzy mody mogli wcisnąć debili w pedalskie porcięta, które dzięki temu będą się sprzedawać choć nawet pedały nie chcą tak ciotowato wyglądać.
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
No i toczy się, k🤬a, wojna - rurki czy worki? A czemu, do cholery, nie normalne proste spodnie? W rurkach wyglądasz jak pedał, w workach wyglądasz jakbyś się zesrał. Idźcie do c🤬ja pana.
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
podpis użytkownika
Little children, near and far,Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
@Plecionkarz
Co Typ🤬olisz cebulaku? Jestes jakis niedowartosciowany? Mnie naprzyklad c🤬j obchodzi kto w czym chodzi, chce to niech se k🤬a chodzi wysmarowany gownem. Wyj🤬e. Mam swoje zmartwienia i zyjeesoba, nie nikim innym.
Wyzwales mnie juz od pedalow, chociaz mnie nawet nie znasz psie, ogarnij sie.
Co Typ🤬olisz cebulaku? Jestes jakis niedowartosciowany? Mnie naprzyklad c🤬j obchodzi kto w czym chodzi, chce to niech se k🤬a chodzi wysmarowany gownem. Wyj🤬e. Mam swoje zmartwienia i zyjeesoba, nie nikim innym.
Wyzwales mnie juz od pedalow, chociaz mnie nawet nie znasz psie, ogarnij sie.

Forgesse napisał/a:
@Plecionkarz
lewak, żyjesz sobą a nick masz z forbressa tylko jakoś przetłumaczone po wsiejsku

Ja p🤬le nie wierze, co to się porobiło aby na sadolu były gimbusy-pedały w rurkach?! 1 Września nadejdź szybko!

Nie żeby coś ale od chodzenia w ciasnych spodniach można mieć impotencje.