Dzięki takim ludziom jak Wilson Coutinho Martins raduje się serce. Mężczyzna razem ze swoimi współpracownikami ratuje zwierzęta, które skazane są na brazylijskich ulicach na pewną śmierć.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:54
Kocham zwierzaki. Zamieniłbym życie tuzina arabów na życie nawet chomiczka <3
Postawiłbym temu Panu tak kurewsko zimne piwo, że wypizgałoby mu mózg z zimna. Wielkie serce i poświęcenie z jego strony.
Łezka się w oku kreci, ojciec kiedyś słyszał jakiś pisk i mówi do mojego brata idź sprawdź co tam piszczy pod bramą, brat poszedł i znalazł tygodniowa kotkę, która miała zaropiałe oczka i była trochę brudna, zaopiekowaliśmy się nią. Kiedy podrosła i miała mniej więcej rok to dostała zapalenia ropno-macicznego i nie obeszło się bez kastracji ratującej życie. Kotka wyrosła, teraz będzie miała 2 lata i trzyma się bardzo dobrze.
Nie jestem socjopatą więc doceniam poczynania tego człowieka. Ale jestem zażenowany, że ten filmik znalazł się na tym portalu. Pozdrawiam.
@Autystyczny_Klaun
Dziwne, że pod tego typu tematami najbardziej szczekają użytkownicy z wkładem w portal podobnym do ciebie
.
Dziwne, że pod tego typu tematami najbardziej szczekają użytkownicy z wkładem w portal podobnym do ciebie
xkarionx napisał/a:
Łezka się w oku kreci, ojciec kiedyś słyszał jakiś pisk i mówi do mojego brata idź sprawdź co tam piszczy pod bramą, brat poszedł i znalazł tygodniowa kotkę, która miała zaropiałe oczka i była trochę brudna, zaopiekowaliśmy się nią. Kiedy podrosła i miała mniej więcej rok to dostała zapalenia ropno-macicznego i nie obeszło się bez kastracji ratującej życie. Kotka wyrosła, teraz będzie miała 2 lata i trzyma się bardzo dobrze.
Coś ci się jebie. Kastrować to możesz kota, kotkę możesz sterylizować.
Ropnomaciczna tylko na sadolu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie