👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No niby duża ta jaszczurka ale fhui mała dlatego małe piwo bym postawił ale się nie da więc nie ma wcale

Widać, że nie oglądał Szkoły przetrwania, Bear Grylls zawsze wyciąga flaki zanim rozpocznie konsumpcję

Hahaha Znam go
jeszcze wiecej takich akcji jest na YT nawet lepszych :d

to jest głąb z mikul ,jest wiecej filmików na youtubie z jego udziałem

Niemieckiszachista napisał/a:
Jako, że interesuje się tymi tematami (co nie znaczy, że w nie wierze) Pozwolę sobie odpowiedzieć. To wszystko ma się tak: Nikt nie wierzy w głupoty związane z Reptilianami (wszyscy siedzący w temacie się z tego nabijają). Z resztą sama teoria pochodzi bodajże z 1992 więc do nowych nie należy. Z teoriami spiskowymi jest tak, że coś tam prawdy w nich jest: atak "terrorystyczny " na WTC, zabójstwo Kennedyego, Lądowanie na księżycu. To jest również ogrom głupot mówiących o tym, że USA nie istnieje, a wszyscy którzy tam lecą są poddawani halucynacjom. Teorie spiskowe to ciekawy temat, jednak trzeba mieć odrobinę dystansu do tego wszystkiego.
Czekam na film w którym spożywa Salamandrę plamistą![]()
Kolego załatw Salamandrę plamistą, jakieś 5zł i masz filma

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie