kaszcz napisał/a:
Trzeba być skończonym "tępakiem" żeby używać "ostrego" sprzętu na mieście. Jak im życia nie szkoda to na wojnę... A no tak do tego trzeba mieć jaja. Z kumplami w kilku z zaskoczenia bezpieczniej.
a ty k🤬a co kolega po fachu co z pałą po mieście lata ? Patologia p🤬lona...

~Ptoon
taa. Tyle że Danny Trejo nie mógł przyjechać i zawsze zastępowali go miejscowi statyści
taa. Tyle że Danny Trejo nie mógł przyjechać i zawsze zastępowali go miejscowi statyści
To, że o waszej wsi w wiadomościach zwykle nie ma, nie znaczy ze wasi wiejscy koledzy też nie noszą noży.
Nawet najlepszy dowcip powtórzony sto razy, przestaje być zabawny.
Nawet najlepszy dowcip powtórzony sto razy, przestaje być zabawny.
opusative napisał/a:
a ty k🤬a co kolega po fachu co z pałą po mieście lata ? Patologia p🤬lona...![]()
Hm nie jestem z tych co chodzą po mieście i szukają zaczepki. Mam lepsze zajęcia. Ale wolałbym nie dostać z partyzanta od naćpanego pojeba kosy pod żebra bo w pustej głowie mu coś się przestawiło a nie ma odwagi na uczciwe starcie.
rekin84 napisał/a:
Nóż a maczeta to subtelna różnica
![]()
To rodzaj noża...

Może ryba a Karp to też różnica?
A w krakowskim autobusie taki tłok, że noża nie wciśniesz.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@BongMan
A właśnie, że wciśniesz. Dowolną ilość razy.
Tylko lepiej, żeby nikt wtedy nie obserwował.
A właśnie, że wciśniesz. Dowolną ilość razy.
Tylko lepiej, żeby nikt wtedy nie obserwował.
Przeczytałem meczety. Sadol ma na mnie zły wpływ. Chociaż w sumie dobry. Powiesić meczet...

@dante_art to, że na wiki piszą maczeta - szeroki nóż to nie znaczy, że to fakt. W życiu maczety w ręce nie miałaś więc wybaczę ci tą nie wiedzę ale na przyszłość... nożem kroisz ewn. rżniesz, maczetą rąbiesz. Rozumiesz różnicę?
bo my - sami najlepsi, najwyższy sort!
bądź silny i zabijaj w sobie słabości,
tylko wtedy osiągniesz szczyty!
Postskriptum v l g Сталь
podpis użytkownika
Nasz świat bezlitosny, załamywać się nie mamy prawa,bo my - sami najlepsi, najwyższy sort!
bądź silny i zabijaj w sobie słabości,
tylko wtedy osiągniesz szczyty!
Postskriptum v l g Сталь