Kretyn do forda sie ładował w takim komencie... co on k🤬a myślał że zdąży odjechać? xD A poza tym to ludzi tyle stoi i c🤬ja robia tylko sie gapia, zamiast pojsc duzo dalej przed tym wypadkiem i chociaz machac nadjezdzajacym zeby hamowali to c🤬j tam lepiej sie martwić o swoje pojazdy i w konsekwencji jak widać nieudolnie o swoje życia
Pajac w kapeluszu macha kierowcy z przyczepa zeby zjechal i co to k🤬a da skoro sa jeszcze 2 auta i rozj🤬e rzeczy na drodze a ostrzeżenia dla nadjezdzajacych k🤬a 0
Pajac w kapeluszu macha kierowcy z przyczepa zeby zjechal i co to k🤬a da skoro sa jeszcze 2 auta i rozj🤬e rzeczy na drodze a ostrzeżenia dla nadjezdzajacych k🤬a 0
Co za debile wolne pole obok. Zamiast zjechać, bo przecież hamerykanie nie widzą nic a zapindalaja. No i fajnie kamizela sp🤬zielala ciekawego czy mu sie udalo.
podpis użytkownika
Ty ty ty
Tylko dwie osoby ranne, kierowca forda i gość w odblaskowym płaszczu.
Ja się zastanawiam jakim trzeba być debilem żeby zap🤬lać w taką mgłę i to jeszcze wielką landarą..
W USA mają problem z Google. Czepiają się o to, że pokazuje radary, lokalizacje itp. Ale jak się jedzie w mgle, to zajebiście pokazuje odcinki zamglone bardziej i mniej.
Tak samo wypadki itp. I działa to naprawdę nieźle, czasami mam włączony w mgle i nie mogę się nadziwić jak dokładnie pokazuje gdzie się kończy a gdzie zaczyna mgła. Jasne, że wyłapuje po zachowaniu innych kierowców, ale to spora pomoc.
Tak samo wypadki itp. I działa to naprawdę nieźle, czasami mam włączony w mgle i nie mogę się nadziwić jak dokładnie pokazuje gdzie się kończy a gdzie zaczyna mgła. Jasne, że wyłapuje po zachowaniu innych kierowców, ale to spora pomoc.