👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jeździsz sobie furą po sklepie robiąc totalną rozp🤬uchę i jeszcze Ci za to płacą
Fajną robotę mają.

Tania rozrywka dla prostych ludzi. Oglądajcie więcej telewizji, debile

Na tle konkurencji (nie wiem dokładnie kto mógłby z nimi konkurować, ale dla przykładu: Fifth Gear, Top Gear USA i Aussie) wypadają i tak bardzo dobrze, także i tak lubię ich oglądać

Reżyserowany pewnie był od zawsze, ale przynajmniej kiedyś wyglądało to wiarygodnie. Porównajcie scenę dachowania Hammonda sprzed paru lat (w Suzuki Super Carry), i tą z ostatniego odcinka. Wtedy wyglądało to tak, jakby nie było zaplanowane (kto wie, może faktycznie nie było). Natomiast tydzień temu zaserwowano nam ujęcie samochodu przejeżdżającego zakręt, potem doklejone odgłosy wypadku, i w następnej scenie Hammond stoi obok leżącego na boku auta, oczywiście nieuszkodzonego.
Takich przykładów w ostatnich seriach jest sporo, IMO widać, że większość żartów jest robiona na siłę. Ale z sentymentu nadal oglądam, czekając na jakąś perełkę
Takich przykładów w ostatnich seriach jest sporo, IMO widać, że większość żartów jest robiona na siłę. Ale z sentymentu nadal oglądam, czekając na jakąś perełkę

@up
Dachowanie w rowie było wyreżyserowane, leżenie na boku w sklepie - też, w ogóle wszystkie wywrotki vauxhalla Hammonda były. Dlaczego? Żeby podkreślić humorystyczną prawdę-stereotyp o kierowcach prowadzących ten model, którą wygłosił na początku odcinka Clarkson: to samochód dla ludzi, którzy będą dachowali. Cytat niedokładny, bo późno i nie pamiętam słowo w słowo, ale żeby tak wyraźnego dowcipu nie zrozumieć, to już wymaga braku którejś tam komórki.
Dachowanie w rowie było wyreżyserowane, leżenie na boku w sklepie - też, w ogóle wszystkie wywrotki vauxhalla Hammonda były. Dlaczego? Żeby podkreślić humorystyczną prawdę-stereotyp o kierowcach prowadzących ten model, którą wygłosił na początku odcinka Clarkson: to samochód dla ludzi, którzy będą dachowali. Cytat niedokładny, bo późno i nie pamiętam słowo w słowo, ale żeby tak wyraźnego dowcipu nie zrozumieć, to już wymaga braku którejś tam komórki.

^ chodzi o to, że kiedyś nie było aż tak tego widać. Teraz wydaje mi się, że nieco z tym przesadzają. Aczkolwiek oglądam i oglądać będę.

Właśnie fenomen tego programu polega na tym, że wiesz, że gościu walnie dźwigiem w ścianę obok i nie trafi w auto, niby przez pomyłkę, ale i tak cie to bawi do łez. Osobiście najbardziej lubię jak po sobie jadą ;D
W ostatnim odcinku najlepszy był pościg z wąsami!
W ostatnim odcinku najlepszy był pościg z wąsami!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie