
👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sothis napisał/a:
Jak nie odróżniasz czegoś pieczonego nad węglem od pieczonego na gazie, to myślę że nie odróżniłbys też steka wołowego od parówek z biedronki.
Co czyni Cię idealnym konsumentem
Masz chyba mylne pojęcie na temat nowoczesnego grilla gazowego. Sam byłem sceptycznie nastawiony do gazowego grilla, ale po roku użytkowania stwierdzam, że to najlepsze rozwiązanie! Jak w grillu gazowym używasz wiórków wędzarniczych (np. z drewna wiśniowego, jabłoni, bukowego) to smakowo nie odróżnisz.
Jak pisali grill gazowy jest czystszy, można ustawić stałą temperaturę na kilka godzin, nie ma popiołu na produktach, nie ma przypalonych kawałków bo węgiel "zapalił się" od spływającego tłuszczu, możesz szybciej grillować bo nie czekasz aż węgiel pokryje się popiołem, itp.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie