Cytat:
wystarczy jeszcze dodać że pies który w domu zostaje sam na dzień prawdopodobnie zasra ci dywan, rozp🤬oli meble lub inne kable i cenne rzeczy. Moja koleżanka kupiła szczeniaka labradora który gdy został sam na dzień, dosłownie wypatroszył nową kanapę do samego stelaża i wygryzł praktycznie całe obicie drzwi wejściowych.
Proszę powiedz jeszcze mi jak koty nie niszczą mebli i nie srają w ciągu dnia
Kot niszczy jak sk🤬ysyn jak nie ma zabawek/drapaczki a nie sra ci na dywan bo ma k🤬a kuwetę. Pies jak ma psie drzwiczki w domu to też sobie k🤬a wyjdzie się zesrać na trawnik a nie w domu.
Do tego przykład koleżanki ze szczeniakiem - jak k🤬a nie wiesz, że szczeniak niszczy to jesteś albo kompletną kretynką albo zj🤬ą ignorantką która miała kaprys na pieska.
Szczeniak niszczy. Bo to k🤬a dzieciak. Trzeba mu poświęcać czas na zabawę, mieć dużo zabawek dla niego i uczyć a przede wszystkim karcić za złe zachowanie.
Też mam szczeniaka w sumie i podgryzał różne rzeczy ale nauczyłem go komendy NIE (bez bicia, tylko odpychając) i jak położę na podłodze żarcie i powiem NIE to nie ruszy choćby sam został na cały dzień.
Jak ktoś nie ma czasu na psa to k🤬a niech sobie kupi rybki a nie potem narzeka, że mu pies kanapę rozj🤬. No i jeszcze są specjalne środki do spryskiwania które odstraszają psa od gryzienia ale to już trzeba k🤬a wiedzieć a nie brać pieska bo tak i c🤬j.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !