👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ronin69 napisał/a:
może tak nie potrafię ale mam 20 chromosomów
Bez obrazy, ale muszę sprostować błąd (sadol bawi, sadol uczy). Zdrowy człowiek ma, z tego co pamiętam, 23 pary, czyli 46 chromosomów.
Tu downek zabawia się z milfetem. A wy jak tam stuleje, dalej w piwnicy?
Baronessa napisał/a:
Tu downek zabawia się z milfetem. A wy jak tam stuleje, dalej w piwnicy?
Nieee noo... zazdro.
to jest fejk, przypatrzcie się na jego dłonie podczas rzutu oszołomy.
mystery0987 napisał/a:
to jest fejk, przypatrzcie się na jego dłonie podczas rzutu oszołomy.
To samo powiedział twój stary jak Cie pierwszy raz zobaczył
kosioraldo napisał/a:
To samo powiedział twój stary jak Cie pierwszy raz zobaczył
To obejrzyj sobie w prędkości 0.5. Fejkowe gówno jak to sadol.pl/t/568707 może lepszej jakości, ale nadal gówno na które łapią się tylko upośledzone downy.
2 tygodnie to kręcili, bo trafiał raz na 100 rzutów. Potem tylko tydzień montowania i tadam mamy to.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie