No właśnie, drift przód napędem??
W sumie się da... pytanie tylko po co

Z takim podejściem to każdy użytkownik ronda jest drifterem
W sumie się da... pytanie tylko po co
drift na tylnym napedzie umi kazdy debil zrób to na przednim albo na 4x4
Piłowanie golfa na ręcznym na rondzie to nie drift

podpis użytkownika
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.Ale komu to przeszkadza skoro robi to nocą no i jak mnie policja złapie to powiem, że wpadłem w poślizg...
No właśnie to tak nie działa - masz panować nad pojazdem, a jak nie panujesz to znaczy, że nie umiesz jeździć albo jeździsz za szybko (słynne niedostosowanie prędkości itp)
Fajnie wyjaśnione np tu:
wyborkierowcow.pl/driftowanie-na-parkingu-mandat-to-nie-wszystko-oto-k...
Tak jak my szukamy furtek na obejście przepisów, tak Policja korzysta jak może z tego co ma w tych przepisach zapisane.
J🤬y odpad społeczny, jak jest debil to niech się rozpędzi i p🤬lnie barana w ściane, szedłby ktoś po chodniku to c🤬loza nawet by nie zauważył.
Otóż to. J🤬y bezmózg.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
też tak kiedyś kręciałem nocami na rondzie w sosnowcu zagórzu ale nie po pijaku i bez takiej obsuwy
Chyba śmigłem wpatrując się w przejeżdżające pojazdy

No właśnie to tak nie działa - masz panować nad pojazdem, a jak nie panujesz to znaczy, że nie umiesz jeździć albo jeździsz za szybko (słynne niedostosowanie prędkości itp)
Fajnie wyjaśnione np tu:
Tak jak my szukamy furtek na obejście przepisów, tak Policja korzysta jak może z tego co ma w tych przepisach zapisane.
Albo po prostu jak chcesz polatać bokiem to sobie idziesz na tor a jak latasz na publicych drogach to jesteś idiotą i dobrze, że przez takich zaostrzają przepisy