Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Dzisiaj koleżanka przesłała mi takie o to zdjęcia. Para kiepów - wiek około 24 lata, wj🤬a się w nocy zapewne po pijaku do namiotu na plaży, przez otwory które wycieli w plandece. Leżeli nago jedno na drugim. P🤬lone gównojady byli na tyle bezczelni, że po zwróceniu uwagi, że rozp🤬olili namiot, odpowiedzieli, że to już jest stare i tak było. Oczywiście swoje truchła przy wychodzeniu przeciskali przez te właśnie dziury zrobione przez nich. Szkoda niestety, że nie zrobiła zdjęć ich gorszych mord, bo zapewne bym je tutaj wrzucił. Niestety sp🤬olili i żadnych konsekwencji z tego nie poniosą...

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Krak 2017-07-31, 10:43 3
Nie ma nic ładniejszego na plaży niż stada namiotów, trampolin...
Zgłoś
czerczil 2017-07-31, 11:12 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Radbug 2017-07-31, 11:58 17
Czyli podsumujmy. Włamali się, zniszczyli namiot wycinając w nim dziury, nie przyznali się do winy i ucekli a twoja koleżanka debilka robi zdjęcia piasku, plaży, dupy a nie twarzy? Aha...
Zgłoś
Zcarg 2017-07-31, 12:04 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
czarnyblack 2017-07-31, 12:34 2
Zgłoś
Big_Booty 2017-07-31, 15:37 3
To dwa pedały ?
Zgłoś
orzeszek_swin 2017-07-31, 23:52 1
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-01, 20:55 1
Dobrze , że przeczytalem bo już myślałem , że to jakiś azyl dla uchodźców
Zgłoś
OxY 2017-08-02, 2:24 1
Zgłoś
Liton 2017-08-05, 21:31 1
Dupsko jak szafa trzydrzwiowa..
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem