Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mielony w stylu arabskim
BigLebovsky • 2025-03-23, 13:25
Zapytacie dlaczego kozo-entuzjasta jajko przygotowuje na przepalonym oleju diesela z marokańskiej taksówki o przebiegu 800 000 km. Otóż odpowiedź jest bardzo prosta - Allah tak chciał.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zmieniono 1 razy Zgłoś
buzi_to_za_mało 2025-03-23, 22:42
holo kolo szoro moro koro. Taki to kozi język.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-03-23, 23:48
Śmiejecie się, a tymczasem olej silnikowy to zajebista podpałka do grilla. Jest na tyle gęsty, że nie spływa na samo dno i klei się do węgla. I długo się pali.

Kiedyś w desperacji rozpalałem nawet zużytym olejem z 1.9 TDI. Tak, wiem, jestem poj🤬y. Ale po 15 latach wciąż nie mam raka i żyję.
Zgłoś
ramsch12345 2025-03-24, 0:20
Wygląda jak sraczka, a smakuje jeszcze lepiej
Zgłoś
orzech1991 2025-03-24, 1:11
a mógł nasrać.

Ale jeszcze bardziej drażni mnie ten k🤬a Książulo,

nie wiem , no wk🤬ia mnie, on k🤬a jezdzi i kebaby ocenia, no amibitny chlopak

a zjeby ogladają jak serial sensacyjny, czy kebab dobry bedzie, czy warto, no oni musza wiedziec, czy na drugim koncu Polski jest k🤬a dobry kebs w jakiejś budzie, bo jak bedzie dobry to on tam pojedzie wp🤬lić bulke z miesem wlasnie,

ten se k🤬a pojedzie gdzies zjeść kebsa a downy to ogladają i zap🤬laja tam w podskokach zeby wlasnie tam op🤬lic tę j🤬ą bulke, beda stac w kolejce jak dałny i czekac, w miedzyczasie beda sie patrzec na siebie nawzajem tym uposledzonym wzrokiem bez chwili refleksji przeciez bo jakby jakieś miewali to by się w tej kolejce zapadli pod chodnik z pytaniem w glowie co ja k🤬a odp🤬lam za gówno.

mam tylko szczescie ze tacy ludzie mnie nie otaczaja ale sam fakt ze istnieja gdzies obok mnie wk🤬ia

moglby jeszcze pierdzieć na czas albo liczyc drzewa w czasie spaceru, pewnie tez znalezliby sie idioci co chca to ogladac

ale dobra taki jeden z drugim przytępym kapciem niech se to oglada, lepsze to niz warsaw shore czy fame mma ostatecznie ale ten ksiażulo sobie chyba cos wyobraza z tej swojej dzialalnosci, taki k🤬a powazny jest, odznaki nadaje, zaraz sie k🤬a wezmie za tekstylia i inwestowanie w zloto

czy ja jestem poj🤬y czy inni? no k🤬a tych ludzie jest tyle ze to nie moze byc przypadek, to jestescie k🤬a wy też, wy zjeby jestescie wsrod nas, tutaj na tym portalu, przyznać sie k🤬a przychlasty, ogladacie to gowno

podpis użytkownika

Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-24, 8:48 1
Widać, że z powołania mechanik. Olej wymienia co 100 tysięcy smażeń
Zgłoś
dracov6664 2025-03-24, 9:25
Co on ta k🤬a pisanki ma??,🤣

podpis użytkownika

Tu byłem. Tony Halik 2021
Zgłoś
leonfun 2025-03-24, 9:45
Olej w moim samochodzie po wymianie (15.000km) ma lepszy wygląd i zapewne jest zdrowszy
Zgłoś
Atlasss 2025-03-24, 11:05 1
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Od samego patrzenia można dostać sraczki.

On też ma, siedzi na kiblu i sznurek od spłuczki cały czas trzyma
Zgłoś
Kicztobundy 2025-03-24, 11:09
Robaki nauczyły się żyć i funkcjonować jak robaki .
Zgłoś
Brs 2025-03-24, 13:38
WTF k🤬a nic bym z stamtąd nie zjadł.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-03-24, 15:55
TwójCzarnyPan napisał/a:

Śmiejecie się, a tymczasem olej silnikowy to zajebista podpałka do grilla. Jest na tyle gęsty, że nie spływa na samo dno i klei się do węgla. I długo się pali.
Kiedyś w desperacji rozpalałem nawet zużytym olejem z 1.9 TDI. Tak, wiem, jestem poj🤬y. Ale po 15 latach wciąż nie mam raka i żyję.

Skąd ta pewność???

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
StickerBomb 2025-03-24, 17:30
On to na oleju silnikowym robił, jajko czarne po pięciu sekundach?
Zgłoś
kamerdynerccs 2025-03-24, 18:58
mój olej w dieslu jest bardziej czysty po 15000 niż ten do smażenia
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-03-25, 13:51 1
BigLebovsky napisał/a:

Skąd ta pewność???

Pewności nie ma. Się okaże.
Zgłoś
Sidek2 2025-03-25, 18:35
Smacznie jak u babci
Zgłoś