a mógł nasrać.
Ale jeszcze bardziej drażni mnie ten k🤬a Książulo,
nie wiem , no wk🤬ia mnie, on k🤬a jezdzi i kebaby ocenia, no amibitny chlopak
a zjeby ogladają jak serial sensacyjny, czy kebab dobry bedzie, czy warto, no oni musza wiedziec, czy na drugim koncu Polski jest k🤬a dobry kebs w jakiejś budzie, bo jak bedzie dobry to on tam pojedzie wp🤬lić bulke z miesem wlasnie,
ten se k🤬a pojedzie gdzies zjeść kebsa a downy to ogladają i zap🤬laja tam w podskokach zeby wlasnie tam op🤬lic tę j🤬ą bulke, beda stac w kolejce jak dałny i czekac, w miedzyczasie beda sie patrzec na siebie nawzajem tym uposledzonym wzrokiem bez chwili refleksji przeciez bo jakby jakieś miewali to by się w tej kolejce zapadli pod chodnik z pytaniem w glowie co ja k🤬a odp🤬lam za gówno.
mam tylko szczescie ze tacy ludzie mnie nie otaczaja ale sam fakt ze istnieja gdzies obok mnie wk🤬ia
moglby jeszcze pierdzieć na czas albo liczyc drzewa w czasie spaceru, pewnie tez znalezliby sie idioci co chca to ogladac
ale dobra taki jeden z drugim przytępym kapciem niech se to oglada, lepsze to niz warsaw shore czy fame mma ostatecznie ale ten ksiażulo sobie chyba cos wyobraza z tej swojej dzialalnosci, taki k🤬a powazny jest, odznaki nadaje, zaraz sie k🤬a wezmie za tekstylia i inwestowanie w zloto
czy ja jestem poj🤬y czy inni? no k🤬a tych ludzie jest tyle ze to nie moze byc przypadek, to jestescie k🤬a wy też, wy zjeby jestescie wsrod nas, tutaj na tym portalu, przyznać sie k🤬a przychlasty, ogladacie to gowno
podpis użytkownika
Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę