👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Gościu wybrał najbardziej humanitarną metodę obrony. Myślę, że osiągnął swój cel ochrony siebie i mienia, nie wyrządzając przy tym krzywdy agresorowi. Następnym razem może blondyna nie będzie Tak machać rękami i wydzierać się.
Loaloa napisał/a:
Jeżeli to prawda, to jest to najlepsza wiadomość tego tygodnia. A kierowca tej ciężarówki powinien czuć coś w rodzaju dumy z dobrego uczynku wyeliminowania dwóch idiotów.
Prawda, kierowca zestawu wyeliminował dwóch cymbałów, którzy swoją głupotą już nikomu nie zagrożą.
moto.onet.pl/aktualnosci/dwoch-kierowcow-pobilo-sie-na-s8-obaj-nie-zyja/ctts937
Ten facet jest bohaterem, mógł jej jeszcze liścia sprzedać dla pewności powrotu idiotki do kuchni.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie