na litość boską, kto to k🤬a reżyseruje, kto do do c🤬j pana to ogląda ?
Ten co to pisze i reżyseruje ma równo posrane pod czaszką. Ale za to pani, która gra rolę Beaty... No sami oceńcie. Choć nie wiem czy to nie nadaje się na harda.
Konto usunięte
2012-03-19, 23:51
Powiem tak Łat De Fak
Konto usunięte
2012-03-20, 0:03
Niеbieski napisał/a:
Widziałem to dziś w polsacie.
Ona później przebrała się w strój kąpielowy i skakała do basenu.
Na jeża...znaczy na bombę?
Konto usunięte
2012-03-20, 0:04
Beatka dzisiaj tylko soczek -bo się odchudza
Muszą wuchtę bejmów za to dostawać! Kto robiłby z siebie idiotę za jakieś marne grosze?
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Konto usunięte
2012-03-20, 0:38
mr.EIMIC napisał/a:
Ten co to pisze i reżyseruje ma równo posrane pod czaszką. Ale za to pani, która gra rolę Beaty... No sami oceńcie. Choć nie wiem czy to nie nadaje się na harda.
jestem dumnym człowiekiem , ktory śmiało i z pewnością może powiedizec, iz nie jestem przesiąkniety propagandą medialną na temat rządu, systemu i calego innego gówna jak religia itp, dlatego nie oglądam tv w ogóle z małymi wyjątkami takimi jak np walki bokserskie czy interesujące mecze... Gdyby każdy polak odstawil w p🤬du tv i te kolorowane wiadomosci z tvnu i innych stacji polacy stanowiliby świadomy naród i nie dawaliby sie tak dymać przez kurestwo w rządzie...
Konto usunięte
2012-03-20, 1:03
K🤬a to nie dzieje sie naprawde.......
Konto usunięte
2012-03-20, 1:11
Uff też już nie oglądam telewizji teraz telewizor nadaję się tylko do podłączenia konsoli
Konto usunięte
2012-03-20, 2:35
po zagraniu cioty spiewajacej o miesnym jezu wstyd by mi bylo nawet przez okno wygladac.
a my tam z dziewczyna sobie to ogladamy przy piwku niezla brechta jest z tej glupoty ;D a poza tym nic w tv nie ogladam tylko to.
Konto usunięte
2012-03-20, 7:53
winthek napisał/a:
a my tam z dziewczyna sobie to ogladamy przy piwku niezla brechta jest z tej glupoty
Hehe, tworzycie trójkącik przemiły?
Konto usunięte
2012-03-20, 8:06
no k🤬a
Właśnie ten serial jest po to tworzony. Im głupsze i bezsensowne tym lepiej. Nie maja pomyslu na cos ambitnego to robia takie gówno żebyście o tym uslyszeli i na 2 raz obejrzeli. Ktos zobaczy taki glupi filmik na neci i sobie pomysli a zobacze, moze bedzie cos smiesznego. Tak to mniej wiecej dziala
mięsny jeż .
by żyło się lepiej.