👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

konradssc napisał/a:
Obrazek I tyle w temacie.
Ach, wspaniale pokazana polska hipokryzja w pigułce. Biedni księża... Jak można mówić prawdę o ich obłudzie?!
Zaraz przyjdzie taki sebixowski czy inny janlew i dowali mądrością, nie szczędząc na słowie 'lewak'.... Tfu...
teraz arcybiskup,a kiedyś załogant czerwonego czołgu,przypadek?.
Ale zdajecie sobie sprawę drodzy Sadole... kto robi promocje temu filmowi?. Jak i szerzej, Kto zajmuje się nagłaśnianiem rzekomej fali pedofilii w polskim kościele? Zajmują środowiska lewicowe i lewackie. Te same, które chcą nas karać za nie sprowadzanie emigrantów z Afryki i Bliskiego Wschodu, domagają się małżeństw dla homoseksualistów i możliwości adopcji dzieci przez nich, domagają się aborcji na życzenie. Te środowiska rządzą w zachodniej europie i udało im się tam zniszczyć kościół po to żeby teraz chodzić w burkach. Wystarczy uważnie śledzić media takie jak GW, żeby zobaczyć, że to nie jest przypadkowe i ten film (skądinąd bardzo przeze mnie lubianego reżysera ) jest wykorzystywany przez te Sorosowe środowiska do walki z KK . A wy to łykacie jak pelikany. Myślicie, że w tym przypadku nie kłamią ? Skoro kłamią i manipulują cały czas ?
Tak ogólnie to ten materiał jest z Rossi , gdzie te babki palą iPhony i takie tam, bo niby w taki sposób walczą z USA

Dziwne, że w ogóle wsadza się chrześcijaństwo do wora prawicowego. Przecież jest to typowo lewacka religia, a można by rzec, że i antypaństwowa. A większość tradycji, na które powołują się obrońcy tradycji to pozostałości okres przedchrześcijańskiego przejęte i przetworzone na potrzeby tej religii.
Księżom przywrócić możliwość dupczenia legalnego. A pedofili sadzać i święcenia zabierać. Ot jakie to proste
up
nie takie proste, za te nieliczne przypadki pedofilii albo molestowania kleryków (dorosłych) odpowiadaja w większości homoseksualiści ( szacunkowo 90 %) wiec zniesienie celibatu nie pomoże. Trzeba się pozbyć homoseksualistów z kościoła co spotka się z jeszcze większym atakiem, bo to te środowiska są plują teraz na KK.
Co do sadzania, to księża jak każdy obywatel odpowiadają przed sądem i są skazywani.
Co do zabierania świeceń to się zgadzam
nie takie proste, za te nieliczne przypadki pedofilii albo molestowania kleryków (dorosłych) odpowiadaja w większości homoseksualiści ( szacunkowo 90 %) wiec zniesienie celibatu nie pomoże. Trzeba się pozbyć homoseksualistów z kościoła co spotka się z jeszcze większym atakiem, bo to te środowiska są plują teraz na KK.
Co do sadzania, to księża jak każdy obywatel odpowiadają przed sądem i są skazywani.
Co do zabierania świeceń to się zgadzam
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie