Nie podoba sie to na c🤬j wlaczacie film, komentujecie i p🤬licie smuty zamiast scrollowac dalej?
J🤬y margines

Przykro mi panowie, tak działają internety. Jeżeli nie podoba ci się coś czym jarają się wszyscy i nie chcesz zostać zjechany to zamknij ryj

Manhunt66 napisał/a:
Ale od Mietka to wy się odp🤬lcie.
Jeśłi jest on czyimś idolem czyli stoi wysokim autorytetem i wiedzą nad fanami to nawet nie chcę myśleć jaki reprezentują oni poziom.
Mietek c🤬j czyta autobiografie czerwonej świni trockiego, a nawet go lubiłem...ale juz nie ;/
podpis użytkownika
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Krak napisał/a:
Jeśłi jest on czyimś idolem czyli stoi wysokim autorytetem i wiedzą nad fanami to nawet nie chcę myśleć jaki reprezentują oni poziom.
A można zapytać z jakiej pop🤬lonej encyklopedii wyczytałeś taką właśnie definicję "idola" ?? Idol ma mieć większa wiedzę od fanów, a niby k🤬a dlaczego ?? z resztą jaką wiedzę, jaki autorytet .... Chyba k🤬a nie wiedziałeś co napisać, ale z bólu dupy musiałeś pocisnąć....
PS: za Mietkiem średnio przepadam
pomijając fale hejtu na tego gościa chciałbym zauważyć, że gościu streścił lekture, lepiej lub gorzej, ale przynajmniej dzięki temu tępaki z gimnazjum będą coś wiedzieć z tego co było w lekturze

juki napisał/a:
Nie podoba sie to na c🤬j wlaczacie film, komentujecie i p🤬licie smuty zamiast scrollowac dalej?
J🤬y margines
Bo widze go pierwszy raz na oczy i chciałem sobie wyrobić opinię?

Drugi raz tego błędu nie popełnie możesz być tego pewien.
Szajba_Man napisał/a:
Bo widze go pierwszy raz na oczy i chciałem sobie wyrobić opinię?![]()
Drugi raz tego błędu nie popełnie możesz być tego pewien.
No i słusznie.
Mietek ma dość absurdalny i cyniczno-prymitywny sposób przekazywania treści. Jedni lubią, inni nie. I tyle.
podpis użytkownika
Don't fucking care, really.