Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Migranci wchodzą w Polskę jak śniady k🤬s w Polkę na Erasmusie.
Jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie założyć nowy temat zbiorczy na te wszystkie filmy z granicy.

podpis użytkownika

Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Zgłoś
Don_Vito_Pablito 2024-05-29, 0:02 2
rafalxp napisał/a:

Pisiory zrobiły bubel za 2 mld,gdzie można lewarkiem zrobić przejście,ale c🤬j wina Tuska,miś taki sam jak ten kanał do Elbląga.
Co za pały.

Tak, kłoć się debilu między PO i PIS. Ja p🤬le jak zwykły debil, otwórz oczy. C🤬j czy PO czy PIS, trzeba to wzmocnić i k🤬a pilnować, a nie Ty k🤬a z polityką j🤬ą wyskakujesz. Najlepiej prąd podpodpiąć, ale tego nie zrobią, bo potem taki debil jak ty będzie wypominał, że to zrobiło PEŁO lub PIS. Sp🤬alaj dzbanie
Zgłoś
corpo_kills_me 2024-05-29, 0:30 3
Ja p🤬le ale co za kretyn / pisowiec zatwierdził taką konstrukcję "muru", że z byle lewarkiem przejdziesz.
Zgłoś
Lukigm 2024-05-29, 1:01 1
Za pisu nie wchodzili a za tuska wchodzą.
Zgłoś
Sramnawas 2024-05-29, 1:39
pazuzu napisał/a:

Jedyne pocieszenie że za tydzień będą już w Niemczech

Gówno prawda poruszam się po całej Polsce zostają tutaj człowieku !! I tworzą całe dzielnice i haremy jak gdzies zobaczysz masę auta zaparkowanych hybryd to wiedz że to kolebka muślinów i już ich zaczątek dzielnicy ech

Kurisu napisał/a:

A czego oni w polsce szukają? renty za 1200zł? czy pracy w biedronce i zap🤬lania codziennie nadgodzin na magazynie ? MOże socjal? te 42zł zasiłku rodzinnego...

Na taxi jadą , 16 h dziennie i mają ponad 10 kafli miesięcznie bałwanku a jak ty jeździłeś i nie zarobiłeś to znaczy żeś jelopa
Zgłoś
Davezz 2024-05-29, 3:45 1
Strzelać k🤬a pozostało
Zgłoś
zxc1234 2024-05-29, 5:57 5
podobno wczoraj w nocy

Zgłoś
S.Cat 2024-05-29, 6:29 1
A potem marudzą, że umierają w lesie.
Zgłoś
Youlosewithme 2024-05-29, 6:38 1
Z ostrej pruć zaraz za płotem. Następna małpa pomyśli..
Zgłoś
modoc 2024-05-29, 7:09 3
Xumme napisał/a:

Co Ty pie**olisz... nic nie zostało zmniejszone.. zostały utworzone strefy do patroli i wszystko jest jak do tej pory. Inf o z pierwszej reki od osoby, która tam służy..

Jak tak kolorowo to gdzie się te wszystkie patrole pochowały i czemu zlikwidowano większość z 50 punktów mieszkalnych dla wojska, podałem pierwszy lepszy przykład w szudziałowie. Wiesz z pierwszej ręki chyba od białoruskiej strony.
Zgłoś
CzerstWybut 2024-05-29, 8:06 1
Don_Vito_Pablito napisał/a:

Tak, kłoć się debilu między PO i PIS. Ja p🤬le jak zwykły debil, otwórz oczy. C🤬j czy PO czy PIS, trzeba to wzmocnić i k🤬a pilnować, a nie Ty k🤬a z polityką j🤬ą wyskakujesz. Najlepiej prąd podpodpiąć, ale tego nie zrobią, bo potem taki debil jak ty będzie wypominał, że to zrobiło PEŁO lub PIS. Sp🤬alaj dzbanie

Przypominam że pisiory od początku byly na nie pryjmowanie tych prymitywów. Budowali plot któremu sie sprzeciwialo PO i jeszcze k🤬a biegali z reklamowkami pod granicą, skarżyli do UE na ten płot i przyklaskiwali na film tej ż🤬dówy antyposlkiej. Przypomnij sobie czasy przed pisem co PO i rudy wyprawiali, czy k🤬a za mlody na to jesteś. Ewka sie chwalila ze rozmawiala z kolezanką merkel ze przyjmiemy.

K🤬a obudźcie sie głupki. Zawsze mowiłem, szanujcie se polskie bloto pisowskie bo inaczej dostaniecie lawine gówna proniemiecką. C🤬j nie szkoda mi tego kraju ciemnej masy... bo najwazniejsze to J🤬 PIS!
Zgłoś
MYKELE 2024-05-29, 8:07 2
Xumme napisał/a:

Co Ty p🤬lisz... nic nie zostało zmniejszone.. zostały utworzone strefy do patroli i wszystko jest jak do tej pory. Inf o z pierwszej reki od osoby, która tam służy..

To ty p🤬lisz bo zawinęli żołnierzy WP z granicy kiedy były ćwiczenia i już nie wrócili
Zgłoś
cz0pek 2024-05-29, 9:31
głębokie rowy wzdłuż granicy , co 200 m gniazda Km i użyźniamy glebę .......... ja bym ich wszystkich upilnował
Zgłoś
konrad_n 2024-05-29, 9:43 2
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:

To ty p🤬lisz bo zawinęli żołnierzy WP z granicy kiedy były ćwiczenia i już nie wrócili

A ten co nożem wczoraj dostał to zabłądził?
Zgłoś
ChiRaq123 2024-05-29, 10:15 2
A gdzie wielcy huligani jak wojsko jest takie ciotowate i nieradzi gdzie sa prawdziwi zawodnicy co pojada i pokażą c🤬kom ze to nie
Miejsce dla brudasow
Zgłoś
KrankTek 2024-05-29, 11:45 1
Najlepszym rozwiązaniem byłby pas pol minowych ...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie