Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
darek1234 2025-06-12, 12:12 5
majeńka napisał/a:

Koncentracyjne tak, zagłady już nie. Dlatego napisałam "większość". Prawie nigdy nie jest tak że wszystkie elementy jakiegoś wynalazku pochodzą od jednego autora, prawie zawsze masz długą listę myślicieli z których każdy wymyśla nową cegiełkę.

Warto podpowiedzieć pisowskim bezmózgom (nie wspomnę wyborców Mentzena, bo to jeden c🤬j), że eugenika została wymyślona jeszcze przed Platonem, była za to z powodzeniem stosowana w Hameyce lat '20 ubiegłego wieku, czyli wtedy, gdy dziadek Tuska był indoktrynowany w Prusach. Niech mają, niech się podniecają
Zgłoś
PresidenteAlfonso 2025-06-12, 12:43 7
Pisiory sprzedawały wizy, wpuścili tutaj ponad pół miliona migrantów w ciągu 8 lat dwóch dwóch kadencji ale to Tusk jest winien kryzysu migracyjnego. Czego nie rozumiecie sadolowi prawacy?
Zgłoś
żmij 2025-06-12, 13:11 3
PresidenteAlfonso napisał/a:

Pisiory sprzedawały wizy, wpuścili tutaj ponad pół miliona migrantów w ciągu 8 lat dwóch dwóch kadencji ale to Tusk jest winien kryzysu migracyjnego. Czego nie rozumiecie sadolowi prawacy?

Jako premier jest winien tego, że toleruje podrzucanie nam przez szwabów migrantów, których sami sobie zaprosili.
Czego nie rozumiesz?

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-12, 13:34 3
żmij napisał/a:

Jako premier jest winien tego, że toleruje podrzucanie nam przez szwabów migrantów, których sami sobie zaprosili.
Czego nie rozumiesz?

On zgodził się nie tylko na podrzucanie nam migrantów przez Niemców.
Ci migranci są również w Niemczech odsiewani pod kątem przydatności zawodowej, czyli jeżeli analfabeta, to posłać do Polski.
Jeżeli ma rejestr policyjny, to go też posłać do Polski, bo po co zagrożenie w Niemczech.
Już 3 czy 4 lata temu prowadziło się takie rozmowy w towarzystwie. I mówili to nie jakieś robole, którzy nie mają żadnego wpływu,
tylko doktoranci i ludzie przemysłu i klasy średniej. Już wtedy było mówione o problemach z siłą roboczą i jej rozwiązaniu.
Na moje pytanie o te właśnie grupy analfabetów, ludzi bez zawodu albo kryminalnych zaraz bylem pouczany o solidarnym podziale migrantów na kraje EU. Przyjecie Ukraińców w Polsce w 2022 zostało przez Niemców nie zauważone, albo twierdzono, że Ukraińcy do tej grupy migrantów i uciekinierów przed wojną się nie zaliczają i to jest polski problem, czyli cynizm do 10 potęgi.
Dzisiaj Donald Tusk z zapałem realizuje plany o których ja moglem tu w Niemczech z Niemcami rozmawiać już trzy lata temu.
Zgłoś
PresidenteAlfonso 2025-06-12, 13:37 1
żmij napisał/a:

Czego nie rozumiesz?

Nie ma żadnych podrzucanych migrantów. To propaganda republiki wciskana upośledzonym niedorozwojom i jeśli wierzysz w te kocopoły to sam sobie jesteś winien.
Zgłoś
darek1234 2025-06-12, 14:02 5
Bulbulator napisał/a:

On zgodził się nie tylko na podrzucanie nam migrantów przez Niemców.
Ci migranci są również w Niemczech odsiewani pod kątem przydatności zawodowej, czyli jeżeli analfabeta, to posłać do Polski.
Jeżeli ma rejestr policyjny, to go też posłać do Polski, bo po co zagrożenie w Niemczech.
Już 3 czy 4 lata temu prowadziło się takie rozmowy w towarzystwie. I mówili to nie jakieś robole, którzy nie mają żadnego wpływu,
tylko doktoranci i ludzie przemysłu i klasy średniej. Już wtedy było mówione o problemach z siłą roboczą i jej rozwiązaniu.
Na moje pytanie o te właśnie grupy analfabetów, ludzi bez zawodu albo kryminalnych zaraz bylem pouczany o solidarnym podziale migrantów na kraje EU. Przyjecie Ukraińców w Polsce w 2022 zostało przez Niemców nie zauważone, albo twierdzono, że Ukraińcy do tej grupy migrantów i uciekinierów przed wojną się nie zaliczają i to jest polski problem, czyli cynizm do 10 potęgi.
Dzisiaj Donald Tusk z zapałem realizuje plany o których ja moglem tu w Niemczech z Niemcami rozmawiać już trzy lata temu.

Zatem dlaczego pisowcy, zamiast kłócić się z całym światem, nie załatwili tego tematu raz na zawsze? Bo... mieli to w dupie?
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-12, 14:07 3

Nie ma żadnych podrzucanych migrantów. To propaganda republiki wciskana upośledzonym niedorozwojom i jeśli wierzysz w te kocopoły to sam sobie jesteś winien.

No właśnie! Dobrze, że nas uświadomiłeś. Kamień spadł z mojego skołatanego serca kiedy to przeczytałem. Naprawdę nasz Premier to uczciwy i równy człowiek, a niektórzy tak szkalują jego opinię. Ludzie nie mają ani serca, ani rozumu, tak oczadzieli.
Jak wieczorem pójdę do kościoła, to trzy zdrowaśki za niego zmówię.
Zgłoś
żmij 2025-06-12, 14:19 3

No tak. Dziękuję za sprostowanie. Wyjaśnij mi tylko jedną rzecz; w c🤬j proniemiecki portal wp.pl oraz suddeutche zeitung, też są jakimiś oddziałami owej republiki?
wiadomosci.wp.pl/niemcy-mieli-znow-podrzucic-migrantow-nawet-kilkanasc...
wiadomosci.wp.pl/incydent-na-granicy-jest-komunikat-sg-7039846530521856a

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
sudol 2025-06-12, 15:42 1
PiS wpuścił gruzinów i hindusów, KO wpuszcza islamistów z krajów arabskich najgorszego sortu po tym jak inni lepszych powybierają.... już wole te pół miliona tych co krowy czczą i których niemcy nam nie podrzucili niż tych co czczą allaha i r🤬aja kozy, mam nadzieje że będzie ich jeszcze więcej w Warszawie i innych miastach lewej strony życze Wam tego z całego serca
Zgłoś
kubaska5 2025-06-12, 17:44
Przed drugim wojną światową gęsich powiedział „polaką powinno dać im po pysku” a teraz podrzucają nam nielegalnych ludzi niewiadomo z kond bo bez dokumentów mogom powiedzieć że Sto arrivando! Z Kongo,Kuwejt,Marocco,Algeria i mugł bym tak pisać i pisać sory za blendy ale nie jestem Polakiem a Włochom
Zgłoś
killallhumans 2025-06-12, 18:33 3
@dancio1978: nie ma sensu dyskutować z prawackimi bezmózgami, bedą powtarzać bzdury po swoich pisowskich lub konfich idolach jakkolwiek nonsensowne i oderwane od faktów. Daj se spokój.
Zgłoś
dancio1978 2025-06-12, 19:38 2
Bulbulator napisał/a:

Miałem z typem już spięcie, bo to jest kompletnie zindoktrynowany lewak. Jest ich tutaj większa ilość.
Potem nastąpił skoordynowany atak na mnie połowy sadolowego lewactwa.
Ten egzemplarz jest kompletnie pozbawiony funkcjonującego mózgu i nie ma co się dziwić, jeżeli guru ich sekty poodwracał wszystkie udokumentowane fakty i zastąpił wysrywami swojej fantazji. Do tego jeszcze im wmówił, że głoszenie jego ideologii jest dowodem na bycie inteligentnym i światłym człowiekiem.

Lewak?? tu mnie rozśmieszyłeś. Mam bardzo zdroworozsądkowe podejście i do życia i do mniejszości. Nie chcę w Polsce mniejszości które nie będą chciały się asymilować. A niestety musimy przyjmować mniejszości bo mamy ujemny przyrost naturalny....Ale co tam wam będzie "lewak" pisał...przecież wy wiecie lepiej. Lepiej mieć debila za prezydenta, który będąc historykiem myśli że USA mają 300 lat niż faceta po Oksfordzie który biegle włada 5 językami. Lepiej człowieka który okradł jakiegoś menela który miał mieszkanie a który nie chciał tego mieszkania stracić gdy był w pierdlu, niż faceta który jest prezydentem dużego miasta bo wygrał legalnie wybory. Teraz uświadomcie sobie kim jesteście głosując na tego człowieka. To powinien być ktoś od was lepszy. I niestety czytając co piszecie...nawrocki nie odbiega od was poziomem...I jest to szczerze przerażające. Bo takich jak wy była może nawet połowa głosujących. I niestety ale do waszych głów dopiero to dojdzie w jak czarnej dupie jesteśmy gdy pis zje konfe która już dosiada się do tego stoliczka, a kaczka obróci Polskę najpierw w Węgry a potem Białoruś. Tylko wtedy będzie za późno.

[ Dodano: 2025-06-12, 19:49 ]
Zagadka. Kto jest właścicielem tv republika???

[ Dodano: 2025-06-12, 19:50 ]
sudol napisał/a:

PiS wpuścił gruzinów i hindusów, KO wpuszcza islamistów z krajów arabskich najgorszego sortu po tym jak inni lepszych powybierają.... już wole te pół miliona tych co krowy czczą i których niemcy nam nie podrzucili niż tych co czczą allaha i r🤬aja kozy, mam nadzieje że będzie ich jeszcze więcej w Warszawie i innych miastach lewej strony życze Wam tego z całego serca

Ale wierzę że masz źródło tych "rewelacji"?
Zgłoś
sudol 2025-06-12, 20:35
dancio1978 napisał/a:

Ale wierzę że masz źródło tych "rewelacji"?

rp.pl/spoleczenstwo/art38600021-pis-szeroko-otworzyl-drzwi-dla-cudzozi...
lewacka strona w sam raz dla Niemca takiego jak Ty, alles klar?
Zgłoś
dancio1978 2025-06-12, 20:58 1
sudol napisał/a:

lewacka strona w sam raz dla Niemca takiego jak Ty, alles klar?

Rzeczpospolita jako strona raz że "lewacka" dwa że rzetelna. Choć faktycznie biegle potrafię mówić po niemiecku to jestem Polakiem. Drugą rzecza jest to że czy to będziesz ty czy ja to obydwaj kłócąc się mamy jeden wspólny mam nadzieję cel .Dobro Polski. Szkoda że to rozumiemy na inne sposoby. Ja wolę Europę i nienawidzę rosji. ty nie chcesz uni( co innego kasę z unii - tak jak brown) i jeszcze nie dotarło do ciebie że będziesz musiał ruskich polubić. Bo będziemy szli w tym kierunku. Chcesz dowodów? Proszę bardzo. Zobacz kto z kim się na świecie przyjaźni.
Zgłoś
mun66 2025-06-12, 21:18
Ładnie, grzecznie siedzą na ławeczce. Spokojni, wyluzowani.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie