Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 56 minut temu
darek1234 2025-06-12, 12:12 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PresidenteAlfonso 2025-06-12, 12:43 7
Pisiory sprzedawały wizy, wpuścili tutaj ponad pół miliona migrantów w ciągu 8 lat dwóch dwóch kadencji ale to Tusk jest winien kryzysu migracyjnego. Czego nie rozumiecie sadolowi prawacy?
Zgłoś
żmij 2025-06-12, 13:11 3
PresidenteAlfonso napisał/a:

Pisiory sprzedawały wizy, wpuścili tutaj ponad pół miliona migrantów w ciągu 8 lat dwóch dwóch kadencji ale to Tusk jest winien kryzysu migracyjnego. Czego nie rozumiecie sadolowi prawacy?

Jako premier jest winien tego, że toleruje podrzucanie nam przez szwabów migrantów, których sami sobie zaprosili.
Czego nie rozumiesz?
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-12, 13:34 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PresidenteAlfonso 2025-06-12, 13:37 1
żmij napisał/a:

Jako premier jest winien tego, że toleruje podrzucanie nam przez szwabów migrantów, których sami sobie zaprosili.
Czego nie rozumiesz?

Nie ma żadnych podrzucanych migrantów. To propaganda republiki wciskana upośledzonym niedorozwojom i jeśli wierzysz w te kocopoły to sam sobie jesteś winien.
Zgłoś
darek1234 2025-06-12, 14:02 5
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-12, 14:07 3
PresidenteAlfonso napisał/a:

Nie ma żadnych podrzucanych migrantów. To propaganda republiki wciskana upośledzonym niedorozwojom i jeśli wierzysz w te kocopoły to sam sobie jesteś winien.

No właśnie! Dobrze, że nas uświadomiłeś. Kamień spadł z mojego skołatanego serca kiedy to przeczytałem. Naprawdę nasz Premier to uczciwy i równy człowiek, a niektórzy tak szkalują jego opinię. Ludzie nie mają ani serca, ani rozumu, tak oczadzieli.
Jak wieczorem pójdę do kościoła, to trzy zdrowaśki za niego zmówię.
Zgłoś
żmij 2025-06-12, 14:19 3
Zgłoś
sudol 2025-06-12, 15:42 1
Zgłoś
kubaska5 2025-06-12, 17:44
Przed drugim wojną światową gęsich powiedział „polaką powinno dać im po pysku” a teraz podrzucają nam nielegalnych ludzi niewiadomo z kond bo bez dokumentów mogom powiedzieć że Sto arrivando! Z Kongo,Kuwejt,Marocco,Algeria i mugł bym tak pisać i pisać sory za blendy ale nie jestem Polakiem a Włochom
Zgłoś
konto usunięte 2025-06-12, 18:33 3
@dancio1978: nie ma sensu dyskutować z prawackimi bezmózgami, bedą powtarzać bzdury po swoich pisowskich lub konfich idolach jakkolwiek nonsensowne i oderwane od faktów. Daj se spokój.
Zgłoś
dancio1978 2025-06-12, 19:38 2
Zgłoś
sudol 2025-06-12, 20:35
dancio1978 napisał/a:

Ale wierzę że masz źródło tych "rewelacji"?

rp.pl/spoleczenstwo/art38600021-pis-szeroko-otworzyl-drzwi-dla-cudzozi...
lewacka strona w sam raz dla Niemca takiego jak Ty, alles klar?
Zgłoś
dancio1978 2025-06-12, 20:58 1
sudol napisał/a:

lewacka strona w sam raz dla Niemca takiego jak Ty, alles klar?

Rzeczpospolita jako strona raz że "lewacka" dwa że rzetelna. Choć faktycznie biegle potrafię mówić po niemiecku to jestem Polakiem. Drugą rzecza jest to że czy to będziesz ty czy ja to obydwaj kłócąc się mamy jeden wspólny mam nadzieję cel .Dobro Polski. Szkoda że to rozumiemy na inne sposoby. Ja wolę Europę i nienawidzę rosji. ty nie chcesz uni( co innego kasę z unii - tak jak brown) i jeszcze nie dotarło do ciebie że będziesz musiał ruskich polubić. Bo będziemy szli w tym kierunku. Chcesz dowodów? Proszę bardzo. Zobacz kto z kim się na świecie przyjaźni.
Zgłoś
mun66 2025-06-12, 21:18
Ładnie, grzecznie siedzą na ławeczce. Spokojni, wyluzowani.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem