📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu

Pisiory sprzedawały wizy, wpuścili tutaj ponad pół miliona migrantów w ciągu 8 lat dwóch dwóch kadencji ale to Tusk jest winien kryzysu migracyjnego. Czego nie rozumiecie sadolowi prawacy?

PresidenteAlfonso napisał/a:
Pisiory sprzedawały wizy, wpuścili tutaj ponad pół miliona migrantów w ciągu 8 lat dwóch dwóch kadencji ale to Tusk jest winien kryzysu migracyjnego. Czego nie rozumiecie sadolowi prawacy?
Jako premier jest winien tego, że toleruje podrzucanie nam przez szwabów migrantów, których sami sobie zaprosili.
Czego nie rozumiesz?
żmij napisał/a:
Jako premier jest winien tego, że toleruje podrzucanie nam przez szwabów migrantów, których sami sobie zaprosili.
Czego nie rozumiesz?
Nie ma żadnych podrzucanych migrantów. To propaganda republiki wciskana upośledzonym niedorozwojom i jeśli wierzysz w te kocopoły to sam sobie jesteś winien.
PresidenteAlfonso napisał/a:
Nie ma żadnych podrzucanych migrantów. To propaganda republiki wciskana upośledzonym niedorozwojom i jeśli wierzysz w te kocopoły to sam sobie jesteś winien.
No właśnie! Dobrze, że nas uświadomiłeś. Kamień spadł z mojego skołatanego serca kiedy to przeczytałem. Naprawdę nasz Premier to uczciwy i równy człowiek, a niektórzy tak szkalują jego opinię. Ludzie nie mają ani serca, ani rozumu, tak oczadzieli.
Jak wieczorem pójdę do kościoła, to trzy zdrowaśki za niego zmówię.
Przed drugim wojną światową gęsich powiedział „polaką powinno dać im po pysku” a teraz podrzucają nam nielegalnych ludzi niewiadomo z kond bo bez dokumentów mogom powiedzieć że Sto arrivando! Z Kongo,Kuwejt,Marocco,Algeria i mugł bym tak pisać i pisać sory za blendy ale nie jestem Polakiem a Włochom

@dancio1978: nie ma sensu dyskutować z prawackimi bezmózgami, bedą powtarzać bzdury po swoich pisowskich lub konfich idolach jakkolwiek nonsensowne i oderwane od faktów. Daj se spokój.
dancio1978 napisał/a:
Ale wierzę że masz źródło tych "rewelacji"?
rp.pl/spoleczenstwo/art38600021-pis-szeroko-otworzyl-drzwi-dla-cudzozi...
lewacka strona w sam raz dla Niemca takiego jak Ty, alles klar?
sudol napisał/a:
lewacka strona w sam raz dla Niemca takiego jak Ty, alles klar?
Rzeczpospolita jako strona raz że "lewacka" dwa że rzetelna. Choć faktycznie biegle potrafię mówić po niemiecku to jestem Polakiem. Drugą rzecza jest to że czy to będziesz ty czy ja to obydwaj kłócąc się mamy jeden wspólny mam nadzieję cel .Dobro Polski. Szkoda że to rozumiemy na inne sposoby. Ja wolę Europę i nienawidzę rosji. ty nie chcesz uni( co innego kasę z unii - tak jak brown) i jeszcze nie dotarło do ciebie że będziesz musiał ruskich polubić. Bo będziemy szli w tym kierunku. Chcesz dowodów? Proszę bardzo. Zobacz kto z kim się na świecie przyjaźni.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie